- Vi har kommet til et punkt hvor vi ser andre måter og muligheter for å jobbe med vannskader. Dette gjør vi nå i hovedsak gjennom Rørentreprenørene Norge, slår Bjarne Rysstad, kommunikasjonssjef, konsernkommunikasjon hos Gjensidige fast.

Gjensidige prioriterer samarbeidet med Rørentreprenørene Norge

Gjensidige kutter støtten til Vannskadekontoret:

0

Bjarne Rysstad, kommunikasjonssjef, konsernkommunikasjon hos Gjensidige, sier at temaet vannskader er viktig, og blir ikke mindre viktig for oss nå når vi har valgt å skifte fokus. Vi ønsker rett og slett å benytte våre ressurser annerledes.

– At vi nå har trukket oss fra Vannskadekontoret, betyr ikke at vi reduserer vårt fokus på vannskader. Vi har imidlertid kommet til et punkt hvor vi ser andre måter og muligheter å jobbe med dette svært så viktige temaet, forklarer Rysstad.

Faglig oppdatering
– Nå legger vi vekt på et utstrakt samarbeid med Rørentreprenørene Norge, med fokus på faglig oppdatering av rørleggere og opplysningsarbeid. Målet er det samme som alltid, færre kostbare vannskader. Rysstad har registrert uttalelsene fra Lars-Erik Fiskum, Vannskadekontoret/SINTEF, i VVSForum 8. juni, men understreker at dette kun handler om å bruke ressursene på en annen måte.

– Vi har samme mål og tema. Skadeforebygging er selvsagt viktig for oss, men nå var tiden inne for å ta et valg og forsøke andre metoder.

Ønsker lykke til
– Kan det være aktuelt for Gjensidige å bli med i et nytt Norsk Vannskaderåd, som Fiskum lanserte ideen til i VVS Forum 8. juni 2018?

– Alle tiltak og initiativer om vannskader i Norge ønskes velkommen av oss, men vi må gjøre en vurdering og sette inn støtet der vi får mest igjen for vår ressursbruk. Vi ønsker selvfølgelig et nytt Norsk Vannskaderåd lykke til.