Geir Jansen begynner 1.januar 2019 som ny daglig leder i Norsk Varmeteknisk Forening.

Geir Jansen overtar som ny daglig leder i Norsk Varmeteknisk Forening

0

Geir Jansen overtar som ny daglig leder i Norsk Varmeteknisk Forening med oppstart 1. januar 2019. – Styret i NVF er utrolig glad for at prosessen med å rekruttere ny daglig leder nå er avsluttet og med et meget positivt resultat både for NVF og varmebransjen, sier Rolf Munk Blaker i NVF.

Rolf M.Blaker fylte 70 år i mai 2018, og etter mer enn 45 aktive år i norsk næringsliv synes han det er på høy tid å nyte pensjonisttilværelsen og å slippe til yngre krefter i Norsk Varmeteknisk Forening. Rolf vil fortsette som daglig leder frem til årskiftet.

Geir Jansen er 54 år, er utdannet rørleggermester og har lang fartstid innen oppvarmingsmarkedene, med spesiell vekt på utvidet bruk av fornybare energiressurser, som varmepumper, biofyringsolje, trepellets, solfangere og fjernvarme. Han har erfaring fra Werner & Winther Rørleggerbedrift AS, cTc Ferrofil AS, Comfort-Kjeden AS og Heidenreich AS, der han nå er ansatt som teknisk fagsjef for varmemarkedet.

– Geir har et meget kjent navn i varmebransjen, og han har et utrolig bredt kontaktnett. Hans betydelige kompetanse på våre fagområder og hans entusiasme vil garantert gi Norsk Varmeteknisk Forening et solid løft innen oppvarmingsbransjen, poengterer Blaker.
– Med alle hans positive egenskaper, spesielt innen relasjonsbygging, vil dette være et viktig bidrag for å gi informasjon om Norsk Varmeteknisk Forening ut til nye interessante interessegrupper, som igjen vil bidra til å få flere medlemmer til foreningen.

NVF`s viktigste oppgaver vil fortsatt være kompetanseheving om vannbårne oppvarmingssystemer basert på fornybare energiressurser, spesielt gjennom faglige møter, seminarer og kurs.

– Styret ønsker Geir Jansen velkommen som ny daglig leder i Norsk Varmeteknisk Forening, og vi ønsker ham lykke til i den nye og spennende stillingen, avslutter Blaker.