Daikin Norge her representert ved markedskoordinator Thomas Krogh, og salgs-og markedssjef Rhomas Karlsson har inngått markedssamarbeid med Norges Håndballforbund.

Daikin blir partner med Norges Håndballforbund

– Vi er utrolig stolte over å inngå et enda tettere samarbeid med Norges Håndballforbund. Daikin satser for fullt i Norge, og har blant annet utviklet en egen varmepumpeserie kun ment for nordisk klima, så et enda tettere samarbeid med de beste var en enkel avgjørelse.

0

– Den satsningen Norges Håndballforbund gjør mot barn og unge er også veldig viktig for oss, og var også en tungtveiende årsak til et økt samarbeid, sier salgs- og markedssjef i Daikin, Thomas Karlson i en pressemelding.

– Med Daikin på laget i norsk håndball innenfor både topp, bredde og på begge kjønn kan vi ytterligere forsterke vår innsats med å utvikle norsk håndball nasjonalt, sier generalsekretær Erik Langerud. Daikin viser stor interesse for vårt arbeid med barn og unge, noe som er et av våre viktigste innsatsområder i årene fremover, samtidig som Daikins slagord «best når det gjelder» passer godt inn i filosofien til våre landslag. Vi er stolte over at en ny stor næringslivsaktør velger å samarbeide med Norges Håndballforbund, avslutter Langerud.

Daikin og NHF har de siste par årene gjort prosjekter sammen hvor begge parter har vært godt fornøyde. Nå formaliseres samarbeidet ytterligere, og begge parter gleder seg stort over å spille på lag i årene fremover.

Daikin-logoen vil blant annet være synlig på og rundt arenaen når Håndballjentene og Håndballgutta spiller kamper på hjemmebane.