Cecilie Eriksen har kommet godt i gang som ny markedssjef i Høiax.

Cecilie Eriksen ny markedssjef hos Høiax

Cecilie Eriksen kommer fra stillingen som Trade Marketing Manager hos Jøtul i Fredrikstad, hvor hun jobbet i 13 år. I Høiax blir noen av hennes viktigste oppgaver å digitalisere bedriften gjennom videreutvikling av websider og netthandelsløsning.

0

I tillegg skal Cecilie jobbe tett med salgsavdelingen og bidra med å utvikle salgsverktøy, samt jobbe med messer og kjedeaktiviteter.

– Jeg kommer fra en industribedrift med et mindre produktutvalg i en bestemt nisje, til en veldig spennende bedrift med mange produkter og produktområder. Det er veldig spennende og ikke minst gøy, å komme inn i en innovativ og solid bedrift med så mange varegrupper, og med produksjonen av varmtvannsberederne vegg-i-vegg, sier Eriksen.

Eriksen understreker at det er mye nytt å sette seg inn.

– Jeg er heldig som har så dyktige medarbeidere rundt meg, for det er mye man skal kunne etter hvert om ulike løsninger og produkter. Vi er ikke en kjempestor organisasjon, men det sitter masse fagkunnskap på huset her. Frem til nå har det vært mye fokus på netthandelen. I tillegg har vi jobbet en del med facebook for å få flere kanaler og nå våre kunder gjennom. Det er mye å gå på enda, og det er mange aktiviteter på gang, men det gjør bare jobben mer spennende.

– Selv om Høiax kun selger til B2B markedet så har vi mange muligheter til å kommunisere med rørleggerne, samtidig som vi har muligheten til å bygge merkevaren Høiax, sier Eriksen.