PÅ bildet ser vi fra venstre: Tor Johnsen (Bravida), Søren Hilligsøe (Dalux), Elisabeth Stenerud (Dalux), Johan Varmedal (Bravida), Erik Dobloug (Bravida), Bjørn Kinge (Bravida), Lars Arne Mjørlund (Bravida).

Bravida tester ut digitale verktøy fra Dalux på byggeprosjekter

Bravida-konsernet har startet innføringen av Dalux Field og Dalux Box som et ledd i utviklingen av den digitale byggeplassen. Alle de tekniske avdelingene er innvolvert i implementeringen.

0

Teknikk-entreprenøren Bravida skal implementere Dalux programvare på tvers av byggeprosjekter i alle størrelser i hele Norden.

Det skriver Dalux og Bravida i en felles pressemelding.

– Dalux sin digitale løsning skal anvendes til blant annet oppgaver, kontrollplaner og sjekklister, samtidig som vi skal bruke det som kommunikasjonsverktøy internt og/eller med kunden, forteller Johan Varmedal, teknisk direktør i Bravida Norge.
– Vår viktigste verdiskapning skjer ute i prosjektene, effektive verktøy er forutsetningen for effektiv produksjon.

Bravida Norge er allerede i gang med utrullingen av Dalux. De har valgt ut to pilotprosjekter som skal ta i bruk verktøyet i løpet av kort tid.

– Vi er glade for at Bravida har valgt Dalux som digitalt verktøy på deres byggeplasser i hele Norden, og ser frem til et godt samarbeid i tiden fremover, sier Søren Hilligsøe, business manager i Dalux Norge.