Prosjektleder i Undervisningsbygg Lasse Skaar og rektor ved Bøler skole Morten Sesseng.

Bøler skole er oppgradert med nytt ventilasjonsanlegg

Nå er arbeidene ferdige og skolen har feiret med en enorm sjokoladekake formet som skolebygget. Bøler skole er oppgradert med blant annet nytt ventilasjonsanlegg, ny fasade og er etterisolert til passivhusnivå. 

0

– Jeg vil på vegne av alle sammen takke Undervisningsbygg for innsatsen for Bøler skole – og takk for kaka, sier rektor Morten Sesseng.

Skolen har fått ny fasade, som er etterisolert til passivhusnivå, nye vinduer og dører, forsterket yttertak, nytt auditorium og administrasjon. Skolen har også fått nytt ventilasjonsanlegg, nye planløsninger og nye tekniske anlegg.

– I tillegg gjorde vi en total innvendig rehabilitering, der vi også har skiftet ut alt inventar. Dere har fått bedre luft, finere møbler og flotte fasader. Nå er skolen klar for nye generasjoner med lærevillige barn, forteller Lasse Skaar i en pressemelding, prosjektleder i Undervisningsbygg.

Den store sjokoladekaken var formet som selve Bøler skole og falt i smak hos både elever og lærere. Bakeren var også til stede.

– Vi fikk tilsendt plantegninger av skolebygget fra Undervisningsbygg og har laget kaken etter disse. Det er første gang jeg har hatt et så stort prosjekt, forteller Magnus Brun i Baker Brun.