Illustrasjon : Skibnes arkitekter/XR ()

Betonmast bygger 276 leiligheter på Lilleby i Trondheim

Betonmast Trøndelag har signert kontrakt om bygging av 276 leiligheter på Lilleby Triangel i Trondheim. Oppdragsgiver er Ladejarlen Utvikling og Lilleby Triangel Næring Eiendom AS. Kontrakten er en totalentreprise på om lag 246 millioner kroner ekskl. mva.

0

– Dette passer godt inn i porteføljen vår, sier Tom Utvik, daglig leder i Betonmast Trøndelag. Vi har et godt renomme for å levere god kvalitet på store boligprosjekter i Trondheim. Det skal vi gjøre også på Lilleby. Vi takker for tilliten oppdragsgiver har gitt oss, og gleder oss til å komme i gang med byggingen.

Lilleby Triangel består av 276 leiligheter fordelt på 4 bygg. Et av byggene er svært langt, og er delt opp i 5 salgstrinn alene. På gateplan er det et næringslokale hvor Norgesgruppen skal inn med en butikk. I samme plan er det også en parkeringskjeller med stor takhøyde, beregnet for varelevering med lastebil.

Totalentreprisen er unntatt grunnarbeid og råbygg. Byggingen startet sommeren 2018, mens Betonmast starter på sine arbeider rundt påsketider 2019. Prosjektet er beregnet til å være ferdigstilt i løpet av 2021.