Askim og Mysen Rør har meldt overgang fra Comfort-kjeden til Norsk Rørallianse. Her representert med driftsleder Ingar Heer, og daglig leder Tollef Berger.

Askim og Mysen Rør går fra Comfort til Norsk Rørallianse

Askim & Mysen Rør AS går fra 1.januar 2019 inn som en av eierne i Norsk Rørallianse AS.  – Vi er veldig glade for å få Askim og Mysen Rør AS inn i alliansen. Dette gjør oss enda sterkere, spesielt i området Østfold, Akershus og Oslo, sier Line Ekroll Dyb, daglig leder i Norsk Rørallianse AS. 

0

– Norsk Rørallianse AS består nå da av 11 større lokalt eide rørentreprenører, etablert på mer enn 35 steder rundt om i landet, med en samlet omsetning på cirka 3 milliarder og over 2000 medarbeidere. Sammen er vi ledende innenfor våre fagområder og kan tilby tekniske totalentrepriser, sier Dyb i en pressemelding.

Askim & Mysen Rør AS tilbyr alle tjenester innenfor rørleggerfaget og har hovedkontor på Slitu i Østfold. De omsetter for over 230 millioner og har mer enn 130 medarbeidere. Deres viktigste marked er nye anlegg og service for private, kommuner og bedrifter. I tillegg har de en stor VVS-butikk på Morenen på Slitu.

– Askim & Mysen Rør kommer fra Comfort der de har trivdes godt. Bedriften har imidlertid vokst seg store i prosjektmarkedet og ser nå fram til å tre inn i et nytt fruktbart samarbeid med selskapene i NRA, sier Dyb videre.

Norsk Rørallianse AS har prosjektmarkedet som hovedsatsingsområde og driver stort i det profesjonelle markedet, både med virksomhet innen nybygg, rehabilitering, vedlikehold og mot næringslivskunder. Alliansen er også godt engasjert i privatkundemarkedet med nybygg, service og modernisering/rehabilitering og drift av VVS-butikker.