På bildet ser vi fra venstre i førsterekke de 3 nye lærlingene: Sivert Lien, Jørgen Skar og Sebastian Høiby. Bak fra venstre daglig leder Jo Finborud og Kyrre Jensen fra Opplæringskontoret for Rørleggerfaget.

Arve Hagen AS i Brumunddal har aldri hatt så mange lærlinger

Tre nye lærlinger på plass:

0

Arve Hagen AS har tatt inn tre nye lærlinger og har nå seks lærlinger, det høyeste antallet noensinne. Søsterselskapet Ramsøy AS på Lillehammer har fem, så totalt har vi nå 11 lærlinger kan daglig leder Jo Finborud fortelle.

– De unge guttene vi nå tar inn har vært utplassert hos oss i 1,5 år en dag i uken som en del av skolegangen på Ringsaker videregående skole, som vi har et utmerket samarbeid med, sier daglig leder Jo Finborud i Arve Hagen AS.

Læretiden i rørleggerfaget er 2,5 år og gjennomføres i nært samarbeid med Opplæringskontoret for Rørleggerfaget. Det betyr at disse tre guttene får svennebrevet det året de fyller 20 år.

– Vi hadde et bra år i 2017 med en sterk vekst og god inntjening, så vi trenger mange flinke rørleggere i årene fremover, sier Finborud.

Totalomsetningen for Arve Hagen AS og Ramsøy AS i 2017 ble 168 millioner med et resultat før skatt på 19,2 mill.

På bildet ser vi fra venstre i førsterekke de 3 nye lærlingene: Sivert Lien, Jørgen Skar og Sebastian Høiby. Bak fra venstre daglig leder Jo Finborud og Kyrre Jensen fra Opplæringskontoret for Rørfag