Leder for proffmarkedet i VB, Morten Boye Hansen, presenterer VB under forsikringsdagen i Bergen nylig.

VB`s forsikringsdag samlet over 300 deltagere

VB og If Skadeforsikring vil bli enda bedre på samhandling til det beste for kundene. Som et ledd i at VB og If inngikk en seksårig samarbeidsavtale har VB i år overtatt gjennomføringen av forsikringsdagene som IF tradisjonelt har holdt.

0

– VB er den suverent største leverandøren av rørleggertjenester til skadeforsikring i Norge. Det var derfor naturlig for If å gi stafettpinnen til VB denne gang. Under tittelen «Samhandling» planla og gjennomførte VB samlingene i mai, skriver VB i en pressemelding.

– Hva er vel bedre enn å samle alle våre partnere til sammen å arbeide med hvordan vi kan gjøre en best mulig jobb for våre kunder, sier Morten Boye-Hansen, leder for proffmarkedet i VB.

– Oppdrag fra forsikringsbransjen er krevende for en rørlegger. Rørleggeren skal først ut og demontere for så å remontere to til tre uker etterpå. Og med en gjennomsnittlig lavere timepris enn for øvrig arbeid, settes det høye krav til nøyaktig planlegging og gjennomføring. Med større grad av samhandling mellom de forskjellige fagene øker sannsynligheten for fornøyde kunder. Derfor er det viktig at det legges til rette for arenaer hvor de forskjellige faggruppene treffes. Relasjonsbygging vektlegges av alle parter, forteller VB videre i meldingen.

VB Forsikringsdag ble avholdt fra Kristiansand i sør til Tromsø i Nord. Til sammen var over 300 representanter samlet på 9 steder.

– Oppslutningen har vært over all forventing og vi får meget gode tilbakemeldinger på å samle bransjen slik vi gjør. Ved å gjennomføre VB Forsikringsdag har vi fått anledning til å presentere VB og hvordan vi arbeider. VB er kommet for å bli innen skadeforsikring, avslutter Boye-Hansen.