Modulene kan vris og fungerer både oppover og nedover.

Vribar SL-fordeler med livstidsgaranti

– Hvor ofte får du livstidsgaranti på noe? spør salgssjef for Eurotherm produkter i Temp AS, Morten Dalen. Han presenterer Eurotherms siste produktnyhet; en SL-fordeler med innovativt Screw&Lock-system (skru og lås), som gjør at man kan montere fordeleren raskt og sikkert uten verktøy.

0

– Hvor ofte får du livstidsgaranti på noe? spør salgssjef for Eurotherm produkter i Temp AS, Morten Dalen. Han presenterer Eurotherms siste produktnyhet; en SL-fordeler med innovativt Screw&Lock-system (skru og lås), som gjør at man kan montere fordeleren raskt og sikkert uten verktøy.

Eurotherm har nå inngått en avtale med sin partner Allianz, og kan tilby en utvidet garanti for fabrikasjons- og levetidsfeil ved vannbårne systemer for alle produkter i serien.

-Vi kan tilby en forsikring uten tidsbegrensning for feil under fabrikasjon, produksjon, montering og/ eller design fra fabrikk, som kan forårsake utilsiktede skader som rammer en tredjepart. Dette betinger at tredjepart har et ansvar for at alt av installasjons- og vedlikeholdsarbeid utføres av fagpersonell, sier salgssjef for Eurotherm produkter i Temp AS, Morten Dalen.

I tillegg til denne nærmest ubegrensede garantien, presenterer også Eurotherm en SL-fordeler som har et innovativt Screw&Lock-system (skru & lås), som gjør at man kan montere SL-fordeleren raskt og sikkert uten verktøy. Hver enkel modul har dessuten en dobbel o-ring som gjør den garantert tett.

Når modulene er skrudd sammen, blokkerer man alle fordelerkomponentene med ett enkelt trykk på klipsene på undersiden og oversiden av modulene. Screw&Lock-systemet gjør det også enkelt å snu festene på en eller flere moduler på byggeplassen. Festene kan snus oppover/nedover og bygges på enkelt med moduler

-Snakker vi om en liten revolusjon når det gjelder SL-fordelere, Dalen?

-Det er klart at dette gjør en del av jobben mye enklere, både rent monteringsmessig, men også når det kommer til vedlikehold. En forhåndsmontert tur/retur-modulær SL-fordeler er fremstilt av forsterket polyamid med integrert termisk isolasjon som er ideelt for både varme og kjøling. Dette leveres komplett med regulering av mikrometrisk gjennomstrømning og volummåling for hver krets, terminal komplett med kran for inntak/avløp, lufteventiler, termometer for tur/retur og ID-klips for hvert rom. Med fare for å være vel teknisk nå, må jeg legge til at SL-fordeleren har et innvendig luftkammer som gir termisk isolering av hver modul.

-Slik unngår du unødvendig varmetap som skyldes lave vintertemperaturer, samt kondensproblemer om sommeren når det vannbårne systemet er i kjølemodus. Den spesialdesignede PE-mantelen sørger for at isoleringen ikke stanser ved fordelerstokken, men strekker seg helt til de isolerte kuleventilene. SL-fordeleren har egne ID-klips som gjør det enkelt å identifisere rommet i kretsen.

-Dette gjør eventuelt vedlikeholdsarbeid betydelig lettere. Så jeg kan nok være med på at dette er gode nyheter, avslutter Morten Dalen.

Moduler: SL-fordeleren kan bygges med å legge til flere moduler.