Comfort-kjedens nye adm.direktør, Vidar Skoglund, var på plass under generalforsamlingen i Molde.

Vellykket generalforsamling i Comfort-kjeden

Comfort-Kjeden gjennomførte i helgen sin 43. generalforsamling i Molde. Kjeden fortsetter arbeidet med å sette fagkompetanse og rørleggeriet i fokus.

0

Kjedens ny administrerende direktør, Vidar Skoglund, er nå offisielt på plass og holdt sin første presentasjon for forsamlingen om veien videre.

– For meg var det en fin mulighet til å treffe kjedens medlemmer tidlig og diskutere veien videre. Det var et flott gjeng med fremoverlente synspunkter og stor vilje til å være med på å utvikle kjeden videre. Jeg er meget positiv til fortsettelsen etter dagene i Molde, sier Vidar Skoglund om arrangementet.

Comfort Alta ble årets Comfortør.

Årets Comfortør
Hedersprisen Årets Comfortør gikk denne gangen til Comfort Alta. Prisen deles ut til den bedriften i Comfort som utpeker seg på viktige områder i kjeden.
– Rørleggerbedriften Comfort Alta har blant annet et stort fokus på kunden og er opptatt av god service. De har dyktige ansatte, fokuserer på fagkompetanse og kvalitet i leveransene og representerer Comfort-Kjeden på en svært god måte, sier markeds-og kommunikasjonssjef i Comfort, Siw Holter.

Comfort- Kjeden
Det som startet som en interesseforening i 1974 med 20 rørleggerbedrifter lokalisert på Østlandet har utviklet seg til en landsdekkende rørleggerkjede.
– Med over 100 selvstendige medlemsbedrifter og 1000 rørleggere i produksjon, utgjør Comfort en av de største rørleggerkjedene i landet med en totalomsetning på nærmere 1,8 milliarder. Comfort-Kjeden er stolte av å være den eldste rørleggerkjeden i landet og fortsetter arbeidet med å styrke og befeste sin posisjon i fremtiden med stor satsning på faghandel og kompetanse hos sine medlemmer, sier Holter.

– Selv om det var variasjoner i været var både humør og stemning på topp. Deltakerne hadde noen veldig flotte dager sammen, med blant annet sightseeing i rosenes by, besøk i marmor-gruvene og lokal jazz på agendaen.