MBC og MBE boksene

Lindab utvider sortimentet med nye trykkfordelingsbokser

Lindab har sin MBB boks som er en av bransjens favoritter når det kommer til lyd og kapasitet for et ventilasjonsanlegg. Nå er MBC og MBE boksen utviklet for å møte konkurransen der hvor entreprenør og huseier ønsker en rimeligere løsning med et smalere bruksområde.

0

MBC og MBE boksene er enklere produkter som er konkurransedyktige på pris, samtidig som kapasitet og lydnivå er på linje med eller bedre enn andre produkter som tilbys på markedet fra konkurrerende virksomheter, skriver Lindab i en pressemelding.

– Vi ser at det stilles større og større krav til fleksibilitet i måten vi bygger på. Kontorbygg bygges slik at rom-oppsett kan endres, fra store til små kontorer, eller med møterom som kan gjøres større eller mindre etter behov. Dette stiller store krav til ventilasjonen. Vi har derfor utviklet MBC og MBE som oppfyller behovet for en del ventilasjonsoppgaver og som er enkle å justere å stille inn. Dersom behovene endrer seg i bygget og MBC og MBE ikke gir ønsket trykkregulering, kan spjeldet enkelt byttes til MBB modellen, forteller Mads Redigh Karlsen, salgsdirektør Ventilasjon hos Lindab.

– Det nye spjeldet har et lavt støynivå uten å gå på kompromiss med kapasiteten. Dette gjør MBC velegnet til bruk i de aller fleste bygg. Vi er naturlig nok svært fornøyd med at vi har fått utviklet disse nye alternative trykkfordelingsboksene som er meget fleksible samtidig som de har en konkurransedyktig pris, avslutter Mads Redigh Karlsen.