Fra venstre: Dan-Hermann Thue – produktansvarlig solenergi i SGP Armatec AS, Dipl. ing. Andreas Siegemund fra Consolar Energisysteme GmbH, Jo Helge Gilje, daglig leder i SGP Armatec AS – her på taket til SGP Armatec AS i Asker – sammen med solcelleanlegget på bygget.

SGP Armatec innleder samarbeid med tyske Consolar

SGP Armatec har inngått et samarbeid med tyske Consolar Energisysteme GmbH om å representere deres produkter på det norske markedet. Consolar tilbyr solvarme og miljøvennlige produkter innenfor vannbåren varme.

0

Consolar er en liten bedrift eiet av 4 ingeniører som i en årrekke har jobbet med solvarme og vannvåren varme.

– Det mest spennende med Consolar er deres svært innovative produkter, sier daglig leder i SGP Armatec, Jo Helge Gilje i en pressemelding.
-Selskapet har vunnet flere priser for sine produkter de siste årene, og initielt er det spesielt to produkter som har vekket SGP Armatec sin interesse. Dette er en modulær akkumulatortank som går inn de aller fleste dører, men som enkelt kan bygges opp til å dekke opptil 10 860 liter, samt en ny serie vakuumrørkollektorer med unike egenskaper i forhold til energiutbytte og driftssikkerhet på grunn av sin design, sier Gilje.

Produktene vil lanseres i løpet av kort tid fra SGP Armatec på det norske markedet.