Lars Ketil Aune i Roth Nordic, og Håvård Hildrum, Flow Group under presentasjonen på Gardermoen i går.

ROTH Nordic skal gjøre Flow Group bedre

ROTH Nordic deltar under Flow Group sin faglige treningssamling på Gardermoen i disse dager. Der oppdaterer leverandøren serviceteknikerne i Flow – gruppen med faglige innspill på teknologi og løsninger innenfor sine produktområder.

0

Roth Nordic er en av Flow Groups utvalgte partnere, og bidrar med faglige innspill for de 25 serviceteknikerne som er samlet i 2 intensive dager på Gardermoen.

Lars Ketil Aune i Roth Nordic vil under samlingen fortelle om hvordan samarbeidet mellom Roth Nordic og Flow selskapene kan optimaliseres.

– RothNordic er sentral som partner i vår verdikjede og besitter unik erfaring og kompetanse innen sitt produktområde, og vi må sørge for at de ønsker å gjøre oss i Flow Group bedre, sier Håvard Hildrum en av instruktørene i Flow Akademiet.

– Våre utvalgte partnere har alle muligheter sammen med oss til å utvikle konkurransefortrinn som vil bidra til å tilrettelegge for nytenking og effektiv samhandling. Det skal være spennende, lærerikt og lønnsomt å være en del av vår verdikjede, sier Hildrum.

– Roth Nordic er meget godt fornøyd med å få delta under de faglige arenaene som Flow Akademiet gjennomfører for sine ansatte, det er slik vi utvikler et godt og konstruktivt partnerskap avslutter Lars Ketil Aune i Roth Nordic i pressemeldingen.