Ragnar Svensen AS i Stavanger blir en del av FLOW Group. Her ser vi fra venstre, Håvard Hildrum, Flow Group, Bjørn Svensen og Roar Svensen, Ragnar Svensen AS og Mads Meisingset, Flow Group.

Ragnar Svensen AS blir en del av FLOW Group

Ragnar Svensen AS i Stavanger blir fra 1. september en del av FLOW Group, med hovedansvar for B2B markedet i Stavanger og omegn.

0

Ragnar Svensen AS har historikk tilbake til 1954, og lang erfaring og omfattende kompetanse innen B2B segmentet i Stavanger og omegn.

Selskapet ledes i dag av Roar Svensen, tredje  generasjon og med Bjørn Svensen, andre generasjon som arbeidende styreformann

– Vi er meget godt fornøyd med å bli en del av FLOW Group, sier Bjørn og Roar Svensen.
– Vi har i lang tid fulgt prosessen som FLOW Group har vært gjennom, og vi var allerede i nær dialog med Mads Meisingset, Greif Sæther og Ketil Mikalsen og mange andre VB selskap for flere år siden vedrørende en mulig sammenslåing.

– Vi valgte den gang å fortsette utenfor en slik tett gruppering, men vi ser i dag at de planene og initiativene FLOW Group allerede har iverksatt når det gjelder markedsorientering mot B2B segmentet, organisasjonsutvikling med innføring av ISO 9001 og LEAN metodikk, og en flerfaglig tilknytning innen rør, elektro, automasjon og ventilasjon er en type profesjonalisering som vi ønsker å ta del av, sier Bjørn Svensen.

FLOW Group, ved Mads Meisingset og Håvard Hildrum, er godt fornøyd med å få med Ragnar Svensen AS inn i FLOW Group grupperingen, og mener selskapet passer godt inn i den ekspansjonsplanen FLOW Group har i Norge.

– Det blir ikke aktuelt å ta inn flere rør selskaper i FLOW Group i Stavanger og omegn, all vår vekst i dette området innen rør skal skje gjennom Ragnar Svensen AS, sier styreleder i FLOW Group Ketil Mikalsen.