- Vi lanserer akkurat nå nye brukervennlige hjemmesider med høy nytteverdi, forteller markedsansvarlig Terese Lunde hos Oras Armatur.

– Skal gi rørleggeren bedre tilgang til informasjon

Oras lanserer nå sin nye norske hjemmeside. Dette skal bli et nyttig inspirasjonssenter får både fagfolk og forbrukere. 

0

– Det er en del av vår globale strategi å tilby brukervennlige hjemmesider med høy nytteverdi, forteller markedsansvarlig Terese Lunde i en pressemelding. Målet er å komme nærmere både forbrukere og profesjonelle.

Enkel og proft
Oras Armatur har allerede fra dag 1 mye solid og nyttig informasjon på plass på hjemmesiden. Nå er det mye lettere enn tidligere å finne produktinformasjon, og all informasjon skal være tilgjengelig på ett sted. Det vil også bli enklere å finne alternative produkter. I tillegg får proffen lett tilgang til informasjon om hva man faktisk trenger for å montere det enkelte produktet.

Favoritter
På den nye hjemmesiden kan man også markere sine favorittprodukter, og sy sammen produktinformasjon til en pdf som igjen kan brukes som presentasjon på for eksempel en ipad for å vise forbrukere. Her kan man også velge produkter for sammenlikning, slik at det vil være enkelt for forbrukeren å velge det lille ekstra som gjør badet eller kjøkkenet enda bedre.

Mye nytt
– Vi har også egne inspirasjonssider for forbrukerne, blogg og look-book og case stories, artikler og referanser, opplæringssenter for rørleggeren med videoer og opplæringsfilmer – bare for å nevne noe, forteller Lunde.

Du finner hjemmesiden på http://www.oras.com/no/home/