Illustrasjonsfoto. Illustrasjon: Veidekke, Trondheim.

Omfattende boligbygging gir optimisme i Trondheim for K.Lund

K. Lund i Trondheim, som er ett av landets største rørleggerfirmaer, melder at 2016 ble et økonomisk godt år for bedriften. Det er også optimisme for hva som vil skje i 2017.

0

– Aktivitetsnivået var høyt, omsetningen god, samt at det økonomiske resultatet også var godt i 2016. Vi er fornøyde med tingenes tilstand, sier administrerende direktør hos K. Lund i Trondheim, Torkild Korsnes til www.vvsforum.no

Torkild Korsnes nøyer med å fastslå at fjoråret ble et bra år, for det gjenstår enkelte beslutninger som påvirker sluttresultatet i selskapet.

Saken fortsetter under bildet:

Sjefen hos K. Lund oppfordrer hele bransjen til å framsnakke fagarbeideren, slik at rekrutteringen blir tilstrekkelig god fremover.

-Derfor kan vi ikke gå ut med konkrete tall ennå, understreker Korsnes.

Høy boligbygging
Ble fjoråret bra for den velrennomerte Trondheimsbedriften, så ser det forholdsvis lyst ut for 2017 også.

-Det er ingen store endringer i sikte for året vi er inne i. 2017 tegner til å bli stabilt og godt.

-Hva med boligbyggingen i Trondheim? Er det mye jobb å hente her?
-Ja, boligbyggingen i Trondheim er «hot». Vi er i befatning med mange spennende byggeprosjekter, uten at jeg syns at det er riktig å trekke frem noen som er mer interessante enn andre.

Varierende priser
K. Lund opplever at prisene i markedet er ganske varierende. Administrerende direktør, Torkild Korsnes utdyper:

-Vi forsøker å holde oss på et stabilt nivå selv, men opplever alt fra at vi er billigst til at det hevdes at vi er «mye» dyrere enn andre. Det er sikker naturlig at det er slik med tanke på at vi opererer i et marked med mange flinke konkurrenter.

-Noe annet som er viktig i det vi har startet på et nytt år?
-Jeg vil benytte anledningen til å oppfordre hele bransjen til å framsnakke oss selv og FAGarbeideren i alle mulige sammenhenger, slik at vi klarer å rekruttere ungdommene våre til rørfaget, fastslår Torkild Korsnes hos K. Lund i Trondheim.