Nye Oras Saga kommer nå også i XL variant i tillegg til standard størrelse.

Nye Oras Saga kommer nå også i XL variant

Oras har lansert serien Saga i ny design og i et bredere sortiment. Det er også innebygd alternative begrensninger for vanntemperatur og maksimal vannmengde som ytterligere begrenser normal strømning som igjen gir vann – og energibesparelser.

0

– I det brede utvalget av kjøkken- og servantkraner finnes det også modeller med side hendler, keramisk avstengning for oppvaskmaskin og en servantkran i XL størrelse. Med den varmenøytraliserende ABS kroppen unngår man varme overflater og dermed skålding. Økt komfort på badet med fleksibilitet og god plass i vasken hvis man velger den moderne servantkranen med høy svingbar tut og sidegrep, sier Terese Lunde, markedsansvarlig i Oras Armatur i en pressemelding.

Oras Saga er utviklet spesielt for Oras sine profesjonelle kunder og deres behov.

Brukervennlighet i kombinasjon med energibesparende funksjoner og kunnskap om at produktene er laget av nøye utvalgte og dokumenterte komponenter skal gjøre Oras Saga til beste produktet, skriver Oras.

– Den nye serien har glatte overflater og slankt design med minimale avstander mellom komponentene. Et bredt sortiment gjør det enkelt å finne en kran til hvert prosjekt og rom, ser Lunde.