Klemringarmaturene er tilgjengelig i fire lengdevarianter og er inkludert utløpshus. Disse kommer som to versjoner sampakk, med vannrett eller loddrett utløp, og begge er med vannlås

Lanserer linjeavløp som supplement til smøremembran

Nå skal man slippe å velge mellom dansk design og norsk byggetradisjon. Etter flere år med smøremembran, lanserer det danske Unidrain deres nye linjeavløp med en klemring. Avløpet er et supplement til smøremembranen. Selve lanseringen skjer på Bygg Reis Deg neste uke.

0

– I 2003 lanserte Unidrain en ny måte å lede vannet ut av dusjen, det originale linjeavløpet montert inn mot veggen. Linjeavløpet banet veien for en helt ny måte å designe baderommet på med store flotte fliser og et stilrent minimalistisk uttrykk. Samtidig var Unidrain en 100 prosent vanntett løsning som minimerte feil og mangler i husets dyreste rom. Hemmeligheten bak Unidrains sikre design er de patenterte veggflensene, skrivet produsenten i en pressemelding.

Da Unidrain ble lansert falt valget på den tekniske løsningen som ble brukt i hele Europa, nemlig smøremembran.
– Men behovet i Norge var annerledes. Her var mange håndverkere vant til å jobbe med skrudd klemring. Derfor kommer Unidrain nå med et linjeavløp med skrudd klemring som er testet og godkjent til installering med Protan duk og Litex plater, sier markedssjef Ståle Johanessen i Unidrain AS.

– Vi har vært på det norske marked i mer enn 10 år og det har i lang tid vært etterspurt en Unidrain-løsning med skrudd klemring, for å kunne bruke det Unidrain-designet i alle sammenhenger. Nå følger vi opp de lokale ønskene og lanserer det nye designet med klemring på Bygg Reis Deg 2017, sier Johannesen.