Jarle Amble blir salgssjef med ansvar for Victaulic nordiske marked.

Jarle Amble blir ny salgssjef for Victaulic i Norden

Victaulic gjør rokkeringer i sin regionale ledelsesgruppe. Jarle Amble, som tidligere har innehatt rollen som salgsingeniør for varme og kjøl i Osloregionen, forfremmes til salgssjef med ansvar for selskapets nordiske marked.

0

Han vil totalt ha fem personer som rapporterer til seg.

Det skriver Victaulic i en pressemelding.

I tillegg til sin tidligere rolle hos Victaulic, tar Amble med seg omfattende erfaring inn i rollen som salgssjef. Amble tar tidligere innehatt rollen som en prosjektleder i rørleggersektoren og har også jobbet for en større pumpefabrikant. Amble har vært aktiv som salgssjef siden etter sommeren, men trådte formelt inn i rollen i oktober.
– Jeg setter stor pris på denne muligheten og er stolt over å få ta fatt på nye oppgaver i Victaulic-systemet. Jeg trives veldig godt med både nye oppgaver, kollegaer, kunder og samarbeidspartnere i Victaulic, og jeg gleder meg til å utvikle det nordiske markedet videre, sier Amble.

Victaulic er verdensledende innenfor markedet for mekaniske systemer for rørsammenføyning, har over lang tid markert seg i det norske og nordiske rørmarkedet med nye produkter og initiativer. Victaulic bistår ingeniører med mer effektive måter å designe rørsystemer på. Selskapet har nylig lansert StrengThinTM 100, en ny løsning for sammenføyning av rustfritt stålrør med tynn vegg. Denne løsningen gir installatører en måte de kan unngå utfordringene som kommer med å sveise rustfritt stål.
Victaulics evne til å utvikle innovative løsninger og være langt fremme i produktene selskapet tilbyr markedet er noe Amble vil fortsette å ha fokus på i sin nye stilling.
– Det er kundene vi er her for. Vi skal fortsette å være en ledende aktør, og da må vi sørge for å levere høykvalitetsløsninger som gjør at kundene våre i det nordiske markedet kan spare både tid og penger, avslutter Amble.