Distriktssjef Ole Petter Klavestad, inneselger Marian Svendsen og uteselger Johannes Tveit ønsker velkommen til ny butikk i Fredrikstad.

Heidenreich åpner butikk nummer 34 i Fredrikstad

Heidenreich åpner sin butikk nummer 34 i Fredrikstad i dag. Med fin beliggenhet godt synlig på innfartsåren til sentrum har man skaffet seg et godt utgangspunkt. Byen nederst ved Glomma er med 80 000 innbyggere en stor og spennende by med høy aktivitet. 

0

Fredrikstad har mange store prosjekter innen både privat og offentlig regi. Aktiviteten er høy innen både bygg og infrastruktur, vann og avløp.

– Vi har lenge drømt om dette, så dette er en stor dag for oss. Nå kan vi invitere alle de dyktige rørleggerne vi vet holder til her nede til en egen butikk. Vi satser langsiktig og lokalt og er rigget for å vokse videre, sa salgsdirektør Inger Nerdrum under en uformell åpning i går kveld, der man hadde invitert en rekke av sine større kunder fra Østfold til en liten «vernissage».

Heidenreich viderefører som vanlig sitt proff konsept med vekt på en ryddig butikk der det er lett å finne fram til varene, og å få hjelp av dyktige fagfolk dersom man har spørsmål.

– Våre ansatte er vår viktigste ressurs, og vi innfører ordningen med å ha sortimentsansvarlige med fagkunnskap. Vi satser for øvrig på å fortsatt gjøre det enkelt og effektivt. Tiden er viktig for en rørlegger. Vi lover korte beslutningslinjer, kort bestillingstid og effektivitet. I Fredrikstad kan man på vår netthandel bestille helt fram til klokken 20 kvelden før og få varene dagen etter. Vi har også økt vårt transporttilbud for å kunne levere hurtig når det trengs, sa Nerdrum.

Saken fortsetter under bildet:

Slik ser fasaden ut.

Fredrikstad er Norges syvende største by. Med butikker i Moss og Sarpsborg har man en god dekning i en region som har stor vekst og aktivitet på alle områder.

– Vi har fått et et lyst og trivelig lokale der vi skal ta oss av våre kunder på beste måte, og vi håper dette skal bli et lite samlingspunkt for lokale rørleggere før de legger i vei til sine oppgaver, sa distriktssjef Ole Petter Klavestad, som også berømmet de ansatte for å ha stått på med å bygge opp butikken.

Heidenreich valgte tidligere i år å skille ut VA i en egen landsdekkende salgsorganisasjon og har hatt framgang innen dette feltet i Østfold. Man legger opp til å styrke dette markedet gjennom å ha skaffet seg et nytt brohode i Nedre Glomma regionen.

I ryggen har butikken i Fredrikstad et utvidet sentrallager på Skedsmo som jobber på høygir med å betjene kundene. Bak seg har man eiere som tenker lokalt og langsiktig. Butikken vil følge det grønne miljøfyrtårn konseptet man har ellers i landet.
– Heidenreich er del av Europas største VVS-konsern og vi satser på at Fredrikstad skal en butikk vi alle kan være stolte av, sa salgssdirektør Inger Nerdrum.