Mats Birkeland, salgs- og markedsansvarlig i FLOW Bredesen VVS i Arendal.

Har inngått landsdekkende rammeavtale med Norac Badekabiner

Flow Bredesen VVS:

0

Flow Bredesen VVS i Arendal har inngått en landsdekkende service/rammeavtale med Norac Badekabiner AS. Norac Badekabiner AS i Arendal produserer baderomsmoduler etter mål tilpasset det enkelte prosjekt og kunde. Modulene er typegodkjent av SINTEF og utføres i henhold til TEK 10 og NEK 400-14.

Det skriver Flow Bredesen VVS i Arendal i en pressemelding mandag.

Norac har lang erfaring med produksjon av baderom til skip og har implementert de samme gode tekniske egenskapene til baderomsmodulene på land. Norac badekabiner leverer to forskjellige typer baderomsmoduler, den ene er tiltenkt volumproduksjon og den andre er i utgangspunktet forbeholdt konseptet som kalles Smartbad.

Med produksjon av prefabrikkerte baderomsmoduler i egen fabrikk i Litauen, er den årlige kapasiteten pr. i dag ca. 3500 bad.

Norac Badekabiner leverer prefabrikkerte baderomsmoduler til prosjekter fra Lindesnes i sør til Alta i nord.

Mats Birkeland, salgs- og markedsansvarlig i Flow Bredesen VVS, er meget godt fornøyd med å ha fått til et samarbeid med Norac Badekabiner AS

– Dette er en bekreftelse på at vi er en attratktiv samarbeidspartner innen vårt fag i regionen, og at Flow Group sitt konsept med et landsdekkende nettverk av Flow Business Partner gir oss tilgang til denne type avtaler, sier Mats Birkeland i pressemeldingen.

Flow Business Partner konseptet er utviklet med tanke på å tilby kunder som Norac Badekabiner ett treffpunkt for tilgang til et lokalt, regionalt og nasjonalt ressursnettverk av spesialiserte vvs-, elektro, og klima aktører, avslutter Mats Birkeland.