Grohe med “trykk, vri, dusj – en alt-i-ett løsning

GROHE lanserer dusjsystemet, Rainshower SmartControl. Dusjsystemet tilbyr såkalt 3D-dusjing: Drücken, Drehen, Duschen – de tyske ordene for trykk, vri, dusj. Trykk-knapp teknologien gjør personlig tilpasning av dusjen enkelt.

0

GROHE lanserer dusjsystemet, Rainshower SmartControl. Dusjsystemet tilbyr såkalt 3D-dusjing: Drücken, Drehen, Duschen – de tyske ordene for trykk, vri, dusj. Trykk-knapp teknologien gjør personlig tilpasning av dusjen enkelt.

Alt-i-ett-løsningen har innovativ teknologi og et organisk design som skal gi en avslappet dusjopplevelse.

Intuitiv betjening og massasjefunksjon
GROHE Rainshower SmartControl bruker en svært enkel trippelknapp som gjør det mulig å kontrollere og lagre alle ønskede dusjinnstillinger. En kombinert trykk-og-vri knapp starter strømmen av vann og kontrollerer flytevolumet.

Strålen kan også justeres direkte ved å trykke på knappen for innstilling av stråle. Systemet gjør det også mulig å blande flere strålemønstre – for eksempel den milde GROHE PureRain spray og Trio Massasje innstilling.

– SmartControl er en dusj med mange behagelige funksjoner, samtidig har vi fokusert på at systemet skal være innovativt og lett å bruke. Hydromassasjefunksjonen kombinerer virkningen av to massasje spraydyser med den dynamiske GROHE Bokoma spray. Trykknappene er merket med selvforklarende symboler og gir intuitiv betjening, noe som gjør dusjopplevelsen din både bekvemmelig og avslappende, sier Heidi Lie, markedssjef i GROHE.

Design i fokus
For å skape den ultimate dusjopplevelsen, kombinerer systemet en GROHE Rainshower 360 DUAL hodedusj med GROHE Power & Soul® hånddusj. Med målene 360 x 220 millimeter, er den pastill-formede hodedusjen tilpasset de flytende linjene til styreenheten. Dusjansiktet i metall fullfører det sofistikerte utseende.

– GROHE Rainshower SmartControl vil om kort tid også være tilgjengelig i en MONO-variant. I utgangspunktet bruker den samme vannteknologi som DUO-versjonen, men denne modellen vil bare ha to knapper, fortsetter Lie.

GROHE-teknologi for sikker dusjing
GROHE Rainshower SmartControl er utstyrt med GROHE TurboStat®- teknologien. Metalltermostat håndtaket gjør det mulig å stille inn og justere vanntemperaturen. Den foretrukne temperaturen nåes i løpet av brøkdeler av et sekund, og vil holdes konstant selv ved varierende vanntrykk. En SafeStop knapp forhindrer brukeren i å øke vanntemperaturen ufrivillig til mer enn 38 grader. I tillegg fjerner CoolTouch® teknologi risikoen for skålding ved å hindre de synlige metallflatene mot oppvarming.

– I tillegg til massasjefunksjoner og sikkerhetsteknologi har SmartControl også en egen dusjhylle integrert på toppen av styreenheten. Dette gir en ekstra komfort i dusjen, og man slipper unødvendige ekstrahyller. Hylletoppen er laget av herdet glass og kan tas av for enkel og grundig rengjøring – et fint eksempel på brukervennlig funksjonalitet i et moderne utseende, avslutter Lie.

Grohe leverer alt baderoms-interiøret
til Radisson Blu i Stavanger