Grohe Red gir kokende vann rett fra springen

Nytt vannsystem fra Grohe:

0

Det nye vannsystemet GROHE Red gjør vannet 100 grader varmt og er 100 prosent sikkert og enkelt å bruke. Med et volum på enten tre eller fem og en halv liter kan produktet enkelt installeres under alle standard kjøkkenavløp.

– Tid er ofte mangelvare i dagens samfunn og særlig på kjøkkenet. Enten man skal koke kaffe, te eller pasta er ofte tiden man må vente på at vannet skal koke den mest frustrerende. Med Red, den nye innovasjonen fra Grohe får du filtrert vann med temperatur på 100 grader rett fra springen og uten ventetid, forklarer Heidi Lie, markedssjef i Grohe, Norge i en pressemelding.

Grohe Red kommer med barnesikring slik at ikke små barn kan komme ut for skade ved å bruke produktet. Produktet er også miljøvennlig ved at det sparer både vann, energibruk og ikke minst, kostnader.

Produktet har et tidløst og elegant design som er utviklet for å passe inn på ethvert kjøkken. Systemet kommer også med et integrert filter.

Filteret er også enkelt å skifte.
– I motsetning til når man koker opp vann først, varmer Grohe Red opp akkurat så mye vann som du trenger. Med andre ord slipper man å koke alt for mye spagettivann, et problem som sikkert mange kjenner seg igjen i, fortsetter Lie.

En sterk kjøkkenduo: Red og Blue
I kjøkkenserien finner man også produktet Grohe Blue, som gir filtrert,  avkjølt vann fra kjøkkenspringen i tillegg til at du kan velge mellom to ulike mengder kullsyre. Med Grohe Red og Blue-systemene installert på kjøkkenet får man en praktisk og miljøvennlig løsning for det daglige vannbehovet i hjemmet.
– Kombinasjonen Red og Blue gjør rett og slett at man får mer plass på kjøkkenet, både fordi man kan rydde vekk vannkokeren, og fordi man ikke trenger å kjøpe flaskevann med kullsyre. Det er altså både miljøvennlig og kostnadsbesparende. En vinn-vinn situasjon, avslutter Lie.