Dette er Variant feelgood med speilskap, og høyskap fra Foss Bad.

Foss Bad lanserer mange nyheter i Variant-serien

Foss Bad lanserer i disse dager en rekke nyheter for baderommet. Der fremheves kvalitet, tidsriktig design og ikke minst har man gjort grep for å gjøre monteringsjobben enklere for rørleggeren.

0

I tillegg presenterer man ny prisliste med samlenummer, som gjør det enklere å utarbeide tilbud og sende bestillinger.

– Variant fra Foss Bad har vært en populær serie med baderomsinnredninger siden lanseringen i 2006. Serien som ble utviklet i samarbeid med den norske industridesigneren Ivar Grødal, kommer nå med to nye fronter, ny standard på skuffer og servanter med integrert overløp, sier Siv Kristiansen, markedssjef i Foss Bad.
– Vår seneste nyhet i serien er Feelgood, den lanseres nå med lærhåndtak. Feelgood bringer den naturlige og lune følelsen inn på baderommet, samtidig som den fremstår med et stilrent uttrykk. Innredningen kommer i alle Variant-størrelser på skap, speilskap og høyskap – med lik utførelse på fronter og skapsider.

Ny modell
Variant-serien utvides også med en ny modell som har front i hvitt matt med integrert grep. Fronter til Variant med integrert grep leveres fra nå med 22 mm tykkelse, for å gi et bedre grep, skriver Foss Bad i pressemeldingen.

Ny standard på skuffer
– Alle Variant-møbler leveres fra mars med ny standard på skuffer. Skuffene fremstår nå mer elegante i hvitt, de har hele og høyere sidefelt med glass som gjør skuffene mer funksjonelle. Øvre skuff er gjort noe grunnere, for å gi bedre plass til koblinger. Alle skuffene leveres med antrasittgrå matte som standard og til øvre skuff tilbys spesialtilpasset skuffeinnlegg i hvitt som er enkelt å rengjøre, forteller Kristiansen.
– En annen viktig nyhet er at våre kunstmarmor servanter Square og Surf nå leveres med integrert overløp som standard. Servantenes design, funksjonalitet og Evermite-egenskap, gjør Square og Surf til et trygt valg. Produktene har 10 års garanti.

Siv Kristiansen forteller videre at stadig flere forbrukere velger runde speil til baderomsinnredningene.
– Det har Foss Bad gjort noe med og tilbyr runde speil i størrelsen 60 cm og 75 cm med frostet kant. En spennende nyhet til badet er det elegante runde speilet på 60 cm med børstet stålkant, lys og mulighet for uttrekk som gjør det behagelig å komme tett på uten å bøye seg.