Therese Bjelde, kommunikasjonsansvarlig i Brødrene Dahl.

– Fornøyd med vårt første VVS Arena

Med rundt 1100 deltagere og et faglig program som skulle engasjere, oppsummerer Therese Bjelde i Brødrene Dahl den første utgaven av VVS Arena som vellykket. – Vi føler vi traff bra med tanke på vår målsetting.

0

VVS Arena ble arrangert på Qube på Gardermoen 28. – 29.september.

Therese Bjelde, kommunikasjonsansvarlig i Brødrene Dahl, var spent på VVS Arena kom til å bli mottatt.
– Vi er meget godt fornøyd med oppslutningen og tilbakemeldingene vi har fått. Målet var å skape en arena for den tradisjonelle verdikjeden i VVS-bransjen, og et sted hvor rørleggere og ventilasjonsinstallatører fra begge bransjer kunne hente inspirasjon og kunnskap på dagtid, samtidig møte andre mennesker i en sosial ramme på kvelden.

Bra oppslutning om fagprogrammet
Brødrene Dahl hadde sammen med Ventistål satset på et bredt seminarprogram som basis i arrangementet. På agendaen var brann, sprinkler, behovsstyrt ventilasjon, digitalisering, kontraktshåndtering, og vanninstallasjoner i bygg.
– Vi skulle selvfølgelig ønsket oss enda flere deltagere, men jakt og høstferie bidro til at mange som hadde lyst til å komme ikke kunne stille denne gangen. Tanken er at VVS Arena skal være et sted hvor leverandører og kunder fra både ventilasjon- og rørbransjen kan treffes å hente kunnskap under disse dagene, sier Bjelde.

Hun var spent på hvordan miksen ble mottatt siden man satset på ventilasjon og rør sammen.
– Det har vi fått ubetinget positive tilbakemelinger på, og jeg tror blandingen av Ventistål sine og våre kunder, har bidratt til et mangfoldig program og en ny arena for aktørene i respektive bransjer. Jeg håper våre kunder føler at de har fått tilegnet seg mye ny kunnskap innen brann og sprinkler. Det har vært to av fokusområdene under disse to dagene, og etter påmeldingen å dømme, traff vi bra her.

Godt fornøyd
Bjelde synes det var fint å se at bredden blant de påmeldte var stor. Det var en pen blanding av store og små rørleggerbedrifter fra hele landet.
– De fleste hadde satt av to dager, det synes vi er hyggelig. Det viser at man ønsker å ta del i det sosiale også, i tillegg til det faglige. Under konserten med Dum Dum boys torsdag kveld, følte jeg det hele toppet seg. Så vi er fornøyd med rundt 1100 påmeldte og 75 utstillere, siden dette er første gangen, sier Bjelde.

Bjelde forteller til slutt at de vil evaluere arrangementet og så vurdere hva som skal skje videre.

– Vi har bygd konseptet litt etter samme lest som vårt VMT-arrangement 360 Sympoisum. Det har blitt et stort arrangement innen VMT –bransjen som går hvert tredje år.