Tom Hauger er ansatt som leder for effektivisering og prosessutvikling i Flow Group.

Flow Group har ansatt Tom Hauger

Skal lede effektivsiering og prosessutvikling:

0

Tom Hauger er ansatt som leder for effektivisering og prosessutvikling i FLOW Group. Hauger kommer fra stillingen som prosjektutvikler i CM. Mathisen & Co AS.

Han skal i første om gang fokusere på LEAN metodikk i Flow Meisingset VVS AS sin prosjektgjennomføringsmodell, og deretter implementere tilsvarende struktur i alle FLOW selskap.

Det skriver Flow Group i en pressemelding torsdag.

– Tom Hauger skal ha et overordnet ansvar for å skape effektiv produksjon i virksomhetene, utarbeide planer for kontinuerlig forbedring og effektiv produksjon, fasilitere prosessforbedring i Flow, sier sier Mads Meisingset, daglig leder i FLOW Group.

Som tidligere aksjonær og leder i VETO Rør har Tom Hauger også bakrunn fra kjedetilhørighet, og Tom går inn i rekken av personer i FLOW Group som har blitt kåret til VB Ambassadør. Under VBs aller første årsmøte i 2008 ble Tom utpekt til VBs første Ambassadør med begrunnelsen «Tom Hauger er årets VB Ambassadør for sitt utrettelige arbeid med å bidra til å bygge opp Varme & Bad».

– Flow Group ser frem til å få Tom Hauger inn i vårt lederteam. Hans ide- og verdigrunnlag harmoniserer med vårt strategiske konsept. Med Haugers  LEAN kompetanse fra høyskolen i Bergen, vil han bli en veldig viktig medarbeider for oss, sier Meisingset.

Tom Hauger er operativ i Flow fra mandag 3. april.