Prosjektteamet i FLOW Bjørgvin VVS AS, fra venstre: Stig O. Bjerck, Richard Guttormsen og Jan-Erik Urhaug.

Flow Bjørgvin VVS fikk kontrakt på nytt Tine-meieri i Bergen

FLOW Bjørgvin VVS AS skal levere VA, sanitær, varme, og kjøling til det nye Tine meieriet på Flesland utenfor Bergen. Oppdraget har de fått av LAB Entreprenør. Kontraktens verdi er på NOK 33 millioner, og oppstart er allerede i desember 2017.

0

Det nye meieriet på Flesland blir Nordens mest effektive, fremtidsrettede og lønnsomme anlegg for produksjon av melk, juice og fløte, samt klargjøring for distribusjon til kunder i Hordaland og Sogn og Fjordane.

LAB Entreprenør er valgt som totalentreprenør for det nye anlegget på 18.000 kvadratmeter med tilhørende utomhusanlegg på Flesland i Bergen.

Jan-Erik Urhaug, daglig leder i Flow Bjørgvin VVS, er meget godt fornøyd med å ha vunnet en av de største rørkontraktene i Bergen i 2017.
– Dette er en bekreftelse på at vi har befestet vår posisjon som en attratktiv samarbeidspartner innen vårt fag i regionen, og gir oss spennende utfordringer og muligheter fremover, sier Jan-Erik Urhaug.
– Vi har satt sammen et godt og velkvalifisert prosjektteam, som består av Richard Guttormsen (tidligere HENT), Stig O. Bjerck (tidligere SWECO) og Bjørn Sværen.

– Vi takker for tilliten og ser frem til å bidra til at LAB Entreprenør skaper gode kundeopplevelser for Tine Meierier i dette prestisje prosjektet avslutter et samstemt og entusiastisk prosjektteam i Flow Bjørgvin VVS AS.