Her alle de fremtidige talentene i Comfort-kjeden samlet under samlingen på Hurdalsjøen.

Comfort samlet ledertalentene i kjeden til faglig påfyll

For femte år på rad arrangerte Comfort-kjeden sitt «Fremtidige leder» -seminar for nye ledere av Comfortbedrifter. Arrangementet gikk av stabelen 31. august til 1. september på Hurdalssjøen hotell med 23 deltakere fra hele landet.

0

De unge er Comforts fremtid
Arrangementet er til for ansatte som skal inn i, eller har startet i en ny lederrolle i Comfort-kjeden. «Fremtidige ledere» skal være et sted for kompetanseheving og nettverksbygging, og har som mål å forberede de nye lederne på fremtiden i en stadig mer krevende bransje.

– I et lengre perspektiv er dette de viktigste personene i Comfort-kjeden og vi må sørge for å gi dem gode verktøy slik at de er best mulig forberedt til rollen som møter dem. I tillegg ser vi at deltagerne har stort utbytte av erfaringsutveksling og en felles plattform å stå på. Det er også viktig for kjeden å ha god dialog med de unge som ofte ser på driften av rørleggeriet med nye, friske øyne, sier adm.dir i Comfort Vidar Skoglund.

Spennende agenda
Gjennom de to dagene fikk deltagerne lære mer om temaene økonomi og regnskap samt håndtering av kundetvister i hverdagen. Elin Ørjaseter var også på plass for å lose medlemmene gjennom case- og gruppeoppgaver i temaene jus, konflikthåndtering og personalpolitikk. I tillegg holdt Einar Haakaas, forfatteren av boka «Svartmaling –  Kriminelle bygger Norge» et innlegg om problematikken rundt svart arbeid i Norge. Sosialt samvær på kvelden med middag og underholdning var også en del av agendaen.