Børsteløse motorer på viftekonvektorene fra SGP Armatec

SGP har i en årrekke vært blant de ledende på det norske markedet for «slanke» viftekonvektorer, og har gjennom den italienske produseneten Olimpia Splendid levert tusenvis av disse i det norske markedet. 

0

Standard modellen som SGP Armatec lagerfører i Asker er nå oppgradert til en SL+ modell.

– Med unntak av svært små kosmetiske justeringer er hovedforskjellen at vi nå benytter børsteløse motorer som standard, sier produktansvarlige Reidar Evensen i en pressemelding.

Reidar Evensen – produktansvarlig i SGP foran den oppgraderte SL+ modellen.

– Det er stadig mer fokus på energivennlige klimaanlegg, og da er vi forpliktet til å bringe de mest energigjerrige viftekonvektorene på markedet. En børsteløs motor bruker noe mindre strøm enn en tradisjonell motor – spesielt på dellast. Vi bruker å dimensjonere våre viftekonvektorer for «medium» hastighet, fortsetter Evensen.

– Dette gjør vi fordi det sikrer kundene en kald returtemperatur, samtidig som kunden har mulighet til å løfte temperaturen i rommet raskt om en skulle ha behov for dette».

Enhetene fungerer både for varme og kjøleanlegg. For kjøling er enhetene fra fabrikk utstyrt med kondensplate for installasjon på vegg.

SGP Armatec lagerfører samtlige standardmodeller i Asker – i tillegg til den norskutviklede, lavere nano modellen.