Rikke Borge-Andersen, Lars Bergersen, Marius Dal og Stig Bjørtomt gleder seg til å kunne tilby kundene ett enda bredere sortiment og et nytt proffsenter for utførende kunder. Foto: Bergersen Flis

Bergersen Flis overtar EC Dal på Røa

Fra 1.mai overtar Bergersen Flis en av Oslo Vest mest kjente flis og baderoms-butikker. EC Dal har eksistert siden 1971, og har i snart 40 år drevet med salg av VVS-artikler, baderoms-møbler og fliser til Oslo befolkning fra lokalene på Røa.

0

– Vi ønsker å være tilstede med vårt unike konsept for privat- og proffkunder også på Oslo vest, sier adminstrerende direktør Lars Bergersen i Bergersen Flis.

Det skriver selskapet i en pressemelding.

Firmaet har vært ledende på avanserte dusj-løsninger fra Dornbracht, og kjente merkevarer som Villeroy & Boch på baderomsmøbler og fliser. I tillegg har de hatt agenturet på baderomsmøblene fra tyske Keuco.

– Vi gleder oss veldig til å bli en del av Bergersen Flis-familien, forteller Marius Dal hos EC Dal. Han mener at de ved å bli en del av Bergersen Flis, kan tilby ett enda større og bredere sortiment og kortere leveringstider fra deres sentrallager på Kolbotn.