Ledertroikaen for VVS Møteplass 2017: Daglig leder Terje Røising i Norske Rørgrossisters Forening, daglig leder Bjarne Haugland i VA og VVS Produsentene og daglig leder Thor-Jostein Egeland i Norsk VVS Energi- og Miljøteknisk Forening.

VA/VVS Møteplass: Bærekraft og digitalisering i fokus

Rørentreprenørene ser på muligheten for å komme tilbake:

0

VA/VVS Møteplass ble avrundet i dag, men alle de gode faglige innspillene vil leve lenge. Ved å fokusere på en bærekraftig digital fremtid traff arrangørene en nerve.

Den årlige toppledersamlingen har utviklet seg til å bli et av de nærmest selvfølgelige – eller nærmere bestemt obligatoriske – fagmøtene i VA/VVS bransjen.

Solid ramme
I år deltok ikke Rørentreprenørene Norge som arrangør, men Norske Rørgrossisters Forening og VA og VVS Produsentene gjennomførte med stil. Norsk VVS Energi- og Miljøteknisk forening stilte opp på kort varsel og bidro positivt til den gode faglige rammen til arrangementet på Quality Hotel Expo, Fornebu. Hvordan kabalen blir lagt ved neste korsvei er i skrivende stund uvisst, men det er klart at forberedelsene er i gang.

Ønsker samarbeid
Det er både et ønske og et håp om at Rørentreprenørene kommer tilbake.
– Vi har fått nytt styre, og jeg regner med at vi vil se på dette igjen. Da vil vi naturlig nok også vurdere form, innhold og tema. Vi er som alltid interessert i et godt samarbeid med alle ledd i verdikjeden, sier administrerende direktør Tor Backe hos Rørentreprenørene Norge.

Positive tilbakemeldinger
– Vi er glade for alle de positive tilbakemeldingene vi har fått og ser frem til neste års arrangement. Der håper jeg vi igjen har med Rørentreprenørene Norge, og gjerne også MEF (Maskinentreprenørenes Forbund) sier daglig leder Bjarne Haugland i VA og VVS Produsentene.