Armaturjonsson feirer 25 år med Sanipex med Roadshow

Skal besøke mange grossistavdelinger fra 15.mai-15.juni:

0

Armaturjonsson legger denne uken ut på Roadshow. Leverandøren skal vise frem Sanipex sortimentet, Arjonfloor, og Spirotech. Man vil i første omgang besøke grossister på Øst- og Sørlandet.

Kampanjen startet i går hos Brødrene Dahl på Bryn og strekker seg over fem uker. I dag befinner man seg hos BD på Langhus.

– Vi planlegger å bruke kampanjen som en mobil markedsføring da traileren gir en mulighet for å presentere våre produkter og systemer. Touren startet hos BD på Bryn i går. Vi kommer til å vise frem Sanipex sortimentet som blant annet innholder ny bokskutter, og en ny veggboks som kommer i september. I tillegg vil vi presentere varmestyring, Arjonfloor, og Spirotech, sier Marie Kristine Kolbu i Armaturjonsson i en pressemelding.

Armaturjonsson kjørte tilsvarende Roadshow i 2015, og ønsker nå å gjenta suksessen. Budskapet skal formidles til rørleggerne ute på grossistavdelingene til både Ahlsell, Heidenreich og BD.

– Vi inviterer også våre potensielle og eksisterende kunder til å få praktisk erfaring med våre verktøy. Ettersom traileren er mobil kan den brukes på utallige måter, og utstyret i traileren gjør det mulig for presentasjoner selv om det skulle være dårlig vær, forteller Kolbu.
– Verdt å merke seg er at Sanipex systemet feirer  25 år i Norge i 2017. Det er vi stolte av.

Roadshowet besøker følgende steder:

 1. mai Bryn Brødrene Dahl
 2. mai Langhus Brødrene Dahl
 3. mai Oslo Ahlsell Brobekk
 4. mai Oslo Heidenreich Haslevangen
 5. mai Gol Brødrene Dahl
 6. mai Bergen Ahlsell Fabrikkgt.
 7. mai Bergen Brødrene Dahl Godvik
 8. mai Bergen Heidenreich Nyborg
 9. juni Voss Ahlsell
 10. juni Kristiansand Brødrene Dahl
 11. juni Porsgrunn Ahlsell
 12. juni Drammen Brødrene Dahl
 13. juni Billingstad Ahlsell
 14. juni Ski Ahlsell
 15. juni Sarpsborg Heidenreich
 16. juni Sarpsborg Brødrene Dahl

l