Brødrene Dahls Alterna lanserer en egen serie med vaskeromsprodukter, alt finnes nå på lager og i utvalgte utstillinger.

Brødrene Dahl lanserer vaskerom i Alterna-serien

Alterna har lenge vært storleverandør av løsninger til norske baderom. Nå utvides utvalget med løsninger skreddersydd for vaskerommet.

0

– Med utvidelsen sikrer Alterna en enklere hverdag også i vaskerommet. Vaskerommet er nok det mest forsømte rommet i norske hus, sier Judith Birkeflet, produktsjef for Alterna i Brødrene Dahl. – Potensialet for å utnytte plassen med gode lagringsmuligheter og orden i både skittent og rent er stort. Med Alterna vaskeromsløsninger kan rørleggerne hjelpe kundene sine å skape orden på vaskerommet, sier Birkeflet.

Judith Birkeflet, produktsjef for Alterna i Brødrene Dahl

Kvalitet er viktigst
Alterna bygger sine løsninger rundt at det er rørleggeren som fagperson som sikrer kvaliteten på alt arbeid på bad og i vaskerom. Slik er det også med Alternas vaskeromsløsninger. – Det skal være enkelt for rørleggeren og skape gode løsninger hos kundene. Disse produktene kan som alt annet vi leverer være levert på døra dagen etter bestilling, kommer ferdig satt sammen og er enkle å montere, forteller Judith Birkeflet.
– Alterna vaskeromløsninger er rørleggernes enkleste vei til å levere inn i enda et rom, sier Birkeflet. – Alterna vaskeromsløsninger blir nå vist fram i Brødrene Dahls utstillinger landet over. Vi har et flott showroom på Langhus, og blant annet har Drammen, Bergen og Hamar montert møblene i sine utstillinger. Rørleggere som ønsker å se produktene kan ta kontakt med sitt lokale servicesenter, forteller hun.

Gode løsninger i hjemmet
Alterna vaskeromsløsninger skal være attraktive for forbrukerne. Vaskeromsmøblene har samme finish som Malin-serien i Alterna baderom, og disse kan dermed kombineres for alle som har bad og vaskerom i samme rom. – Det er sammenheng mellom kvalitet, design og god bruk av alle rom. Dette er utgangspunktet for Alternaserien, både på badet og vaskerommet. For brukerne er også detaljer som softclose på alle skuffer og skap noe som øker kvalitetsfølelsen, og dette er inkludert i alle modellene våre, forteller Birkeflet.
Alterna vaskeromsløsninger er svært robuste. – Rørleggerne skal jo levere rom som tåler vann over tid, her bidrar vi med produkter som tåler den bruken, avslutter Judith Birkeflet, produktsjef for Alterna i Brødrene Dahl.