Markedsansvarlig Pål Hanssen (tv.), daglig leder Torstein Tveiten og styreleder Asle Per Myklebust.

Abicon satser sterkere på byggautomasjon

Abicon elektro i Drammen satser sterkere på byggautomasjon og har kjøpt 51 prosent av aksjene i automasjonsselskapet SAAS Prosjekt AS i Oslo.

0

Torstein Tveiten (56) er ansatt som ny daglig leder.

– SAAS Prosjekt er spesialister på byggautomasjon, og dette er et felt Abicon elektro ønsker å satse sterkere på fremover. Vi ser at både næringsbygg og offentlige bygg skal ha stadig mer avanserte automasjonsløsninger, og vi ønsker å ta en enda tydeligere rolle som systemintegrator, sier daglig leder Asle Per Myklebust, som også er ny styreleder i SAAS Prosjekt AS.

– Abicon elektro og SAAS Prosjekt vil på mange måter utfylle hverandre, og vi mener at oppkjøpet av SAAS Prosjekt er en vinn-vinn-situasjon for begge selskaper, sier han.

– Jeg har stor tro på at samarbeidet mellom Abicon og SAAS Prosjekt vil føre til videre vekst og fremgang, sier markedsansvarlig Pål Hanssen i SAAS Prosjekt, som var med på å grunnlegge selskapet i 2005.

Torstein Tveiten er ansatt som ny daglig leder av SAAS Prosjekt AS. Tveiten er sivilingeniør og kommer fra stillingen som prosjektutvikler hos Oras AS. Han har tidligere jobbet for Rørsenteret Kongsberg, Kongsberg Teknologipark og rådgivningsselskapet Stener Wold & Co AS.

Tveiten sier at han ser frem til å arbeide sammen med dedikerte fagpersoner i SAAS Prosjekt AS.

– Energieffektive bygg og fornøyde brukere, i bygg der SAAS Prosjekt AS har vært leverandør, er mitt mål for den utfordringen jeg nå tar fatt på, sier Tveiten.

SAAS Prosjekt har åtte ansatte og holder til på Sinsen i Oslo. Selskapet ble etablert i 2005, og omsetningen i 2016 vil være på ca 12 mill kroner.