Det var Synnøve Monsen som tok i mot prisen som årets Comfort-butikk 2016, på vegne av rørleggervirksomheten I.Brovold & Sønn AS, Comfort Eide.

I Brovold & Sønn AS ble årets Comfort-butikk 2016

I Brovold & Sønn AS, Comfort Eide ble kåret til årets Comfortbutikk 2016 under Comfortmessen denne uken.

0

Comfort Eide ble medlem av Comfort-kjeden i 2015 og har allerede utmerket seg som en svært god rørleggerbutikk i kjeden. Det skriver Comfort i en pressemelding.

Solid familiebedrift
Brovold VVS ble stiftet i 1955 og har lang erfaring som rørleggerbedrift. De leverer alle typer tekniske installasjoner innen energi og sanitæranlegg for bolig, næringsbygg og industri. Familiebedriften drives i dag av Jan Arild og Synnøve Brovold, sammen med sønnene Øyvind og Christen. Butikken ligger i Eide Kommune i Møre og Romsdal.

Gjev pris i Comfort-kjeden
Den gjeve prisen ble delt ut under festmiddagen hvor vinnerne fikk svært god omtale og utdelt årets viktigste diplom for Comfortbutikkene.

Prisen deles ut til den bedriften som utpeker seg som en svært god Comfortbutikk. De følger kjedens konsept, er meget kundefokusert og opptatt av god service. Vinneren representerer Comfort på en meget god måte i hele bedriften, fra rørlegger til butikkansatte. De markedsfører seg godt lokalt og er en flott representant for vår faghandel.

Vellykket Comfortmesse
Comfortmessen var i år satt til 14.-15.februar på Clarion Hotell Gardermoen.
– Med 150 Comfortører og 60 leverandører ble det en svært vellykket messe også i år. Festmiddagen ble ledet av komikerne i Raske Menn og en rekke priser ble delt ut, skriver Comfort videre.

Leverandørene legger mye tid og innsats i sine messestander, og de beste ble kåret på festmiddagen tirsdag kveld. I år fikk Purus Joti prisen «Årets beste stand- tekniske produkter», og den italienske kranleverandøren Fima Carlo Frattini fikk prisen «Årets beste stand- synlige produkter». Produkt- og markedsrådet i Comfort stod for kåringene til disse prisene.

Videre var det Linn Bad som nok en gang trakk det lengste strået når «Årets leverandør synlige produkter» skulle kåres. «Årets leverandør- tekniske produkter» ble i år en delt 1. plass til TECE og Geberit. Begge prisene er stemt frem av alle Comfortørene, skriver Comfort til slutt i pressemeldingen.