Daglig leder i VKE, Aud Børset Dellrud.

VKE med bredt fagprogram på VVS-dagene

VVS-dagene 2016:

0

19-21. oktober møtes bransjen på Lillestrøm på VVS dagene. VKE vil har egen stand på VVS –dagene. Her kan du møte administrasjonen og representanter for styret for å få informasjon om den nye fagutdanningen for ventilasjonstekniker. Opplæringsbedrifter kan melde sin interesse for å få ta imot en eller flere av de første ventilasjonstekniker lærlingene.

Fredag den 21. oktober kl. 13-15 arrangerer VKE seminar med 2 foredrag og en spennende debatt. Vi tar diskusjonen om naturlig ventilasjon i Nordisk klima.

Fagprogrammet på VVS-Dagene:

Fredag 21. oktober kl. 13.00 – 13.30Tema: Ny bransjeveileder for luftbehandlingsaggregater mht. produktdokumentasjon og energiberegning
VKE presenterer nyutviklet veileder for dokumentasjon av egenskaper til luftbehandlingsaggregater (AHU – Air Handling Units) med relevans for energiberegninger i henhold til norsk standard og praksis.  VKE bedriftene har gått sammen om å lage dette dokumentet og vil forplikte seg til å dokumentere iht. veilederen.

Foredragsholder VKE & prosjektdeltakerne

Fredag 21. oktober kl. 13.30-14.00

Tema: Ventilasjonstekniker – endelig egen fagutdanning
Det er stor sannsynlighet for at de første ventilasjonsteknikerne skal ut i lære allerede i 2018.  VKE presenterer innholdet i den nye fagutdanningen og prosessen videre hvor bransjen kan være med og påvirke.

VKE v/Aud Børset Dellrud

Fredag 21. oktober kl. 14.00-15.00

Tema: Naturlig ventilasjon i Nordisk klima
VKE tar debatten på VVS-dagene.  Innledning og paneldebatt.  Her møtes Arkitekten og Entreprenøren, Norges Astma og Allergiforbund og Byggherre for å diskutere fremtidens ventilasjon.

  • Kari Thunshelle, Prosjektleder Sintef Byggforsk (møteleder)
  • Knut Skogstad, Forretningsutviklingssjef i Flexit AS
  • Roy Frivoll, Forvaltningsdirektør Avantor
  • Kai Gustavsen, Fagsjef Inneklima i Norges Astma og allergiforbund
  • Petter L. Nøstdal, Markeds- og FoU ansvarlig i Veidekke Entreprenør AS
  • Inger Andresen – Professor NTNU

Se hele fagrprogrammet her

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com