Ove Randow prosjektleder VVS for fdet nye satsingsområdet til Solar VVS.

Solar VVS har nå åpnet nettbutikk

Solar VVS har nå åpnet som nettbutikk og har skaffet seg avtale med alle ledende leverandører i VVS bransjen. Grossisten går inn i dette markedet på nytt med erfaringer fra forrige gang man prøvde seg på VVS, samt erfaringer fra elektromarkedet. Ove Randow er prosjektleder for den nye satsingen.

0

I en pressemelding frister Solar nye kunder med at Solar nå går inn i et nytt marked og nye muligheter åpner seg. Fristelsen ligger i at dersom kundene planlegger store prosjekter eller innkjøp til lager, er det penger å spare.Med seg på laget har de sentrale VVS-leverandører som leverer kjente merkevarer, står det i pressemeldingen hvor det også kommer frem at Ove Randow er prosjektleder VVS.Han kom til Solar i januar i år, og har erfaring før det fra VVS-XL AS som daglig leder, distrikssjef Telemark hos Heidenreich AS og VVS Prosjekt og salg hos Ahlsell Norge AS.

Satsingen fra Solar er å la kundene gjøre innkjøp til store prosjekter eller til eget lager når de fortrekker å handle på nett.Varene bestilles i nettbutikken med leveringstid på mellom 3 og 6 dager. Solar har skaffet seg avtale med alle ledende leverandører i VVS bransjen. Kunden handler hele forpakninger  og på hjemmesiden fristes det med teksten; – ingen bonus – din gevinst – bare netto!

I og med at dette er en nettbutikk, må man registrerer seg. Nye kunder får tilsendt pålogging til både vår VVS butikk og Webshop for elektromateriell.

Solar VVS leverer avløpssystem fra Wavin, tappevannsystem fra Uponor, varmepumper fra Bosch, rør i vegg, interiør for å nevne noe, skriver Solar i sin pressemeldiong.

Dersom kunden ikke finner det han leterr etter i nettbutikk, leverer de på forespørsel, alle produkter som kan gi et komplett VVS-anlegg.Solar Norge er et sourcing- og serviceselskap med lang erfaring og fartstid i elektromarkedet. De går inn i et nytt marked og har troen på at kunden kan se fordelen av et VVS-samarbeid med dem.

Solar Norge satset også i 2012 på en egen avdeling på VVS, men valgte etter en periode å avvikle ytterligere satsing. 

Den gang opplyste grossisten at den overordnede årsaken til beslutningen om å ikke satse, lå i det faktum at størrelsen på hva som anses å være nødvendige investeringer i kapasitet og ressurser ikke står i forhold til forventet inntjening.