I år har jentene selv stilt seg foran kamera – med store smil, smittende humør og røreffekter.

Rørleggerbransjens nye kalender med ekte kalenderpiker

Vil samle inn 250 000,- til Stine Sofie Stiftelse

0

Kalenderpiker, har du hørt om dem? En gjeng glade jenter i rørleggerbransjen er enige om tre ting: Lei av «naken-dame-kalendere», de kan gjøre noe for andre og de vet å gjøre hverdagen litt morsommere!

Rørleggerbransjen er ikke bare tette rør og rørleggersprekk. Det er mye, mye mer enn det, og ikke minst en herlig gjeng «hverdagsdamer» med glimt i øyet, understrekes det fra jentene bak kalenderen.

I år har jentene selv stilt oss foran kamera – med store smil, smittende humør og røreffekter. Denne gang går alle inntekter fra kalendersalget uavkortet til Stine Sofie Stiftelse.
Målet er 250.000,-

Gjengen med 16 kreative og sprudlende jenter fra rørleggerbransjen ble i 2012 enige om at «naken-dame-kalendere» er det mer enn nok av i bransjen. Dermed begynte de å lage sine egne kalendere.

I 2012 og 2014 fotograferte de gutter fra bransjen i Wet t-shirt, og alle inntektene fra disse kalenderne gikk uavkortet til Betzy krisesenter som fikk kr 145.000,- og Kirkens Bymisjon kr 160.000,-.

AllesandraFoto står bak fotograferingen, og Kunstner Therese Holt står for kalenderens lay out og uttrykk. Og den sprudlende gjengen av damer i alle aldre har gitt alt for å være kalenderpiker 2017!

Kalenderen er tilgjengelig under VVSdagene I Lillestrøm denne uka. Den ble prsentert mandag hos Rørkjøp i Asker med Ada Sofie Austegard stifter og leder av Stine Sofies Stiftelse til stede.

Bildet under: Et av fotoene fra kalenderen.

image0011