Trosterud skole

Feiret nytt ventilasjonsanlegg på skolen

Trosterud skole kunne i dag feire at de har fått installert helt nytt ventilasjonsanlegg på skolen.

0

– Takk til de som bestemmer, takk til de som betaler og takk til de som har bygget, sa rektor ved Trosterud skole, Henriette Randsborg til elevene og fremmøtte gjester da det nye ventilasjonsanlegget på skolen offisielt ble innviet fredag.

Innovasjon og smarte løsninger gav Trosterud skole 18 klasserom, seks grupperom og garderober med frisk luft, og på en kald og frisk høstdag hadde byråd for næring og eierskap, Geir Lippestad (Ap) tatt seg tid til å besøke skolen for å selv se anlegget og kjenne på den friske luften i klasserommene.

På grunn av god planlegging og godt samarbeid med skolen har leverandøren, Caverion, montert anlegget i rekordtempo, og ikke minst uten at skolen har behøvd å stenge eller at elever har måttet ta i bruk alternative lokaler.

– En spesiell takk til skolen og rektor Henriette Randsborg som har hatt en positiv innstilling til prosjektet og har bidratt på en aktiv og engasjert måte i hele prosjektperioden, sier Rigmor Helene Hansen, administrerende direktør i Undervisningsbygg.

Underveis har vi jobbet med Nasjonalt program for leverandørutvikling og Caverion Norge som ble valgt som leverandør av ventilasjonsanlegget, som i seg selv er nyskapende.

Trosterud-prosjektet gir Undervisningsbygg verdifull erfaring vi skal ta med oss og videreføre til andre skolebygg. God inneluft på skolene gir elevene et godt sted å være og et godt sted å lære.