– Nytt kapittel innenfor miljøvennlig varmeveksling

På plass etter 6 års utvikling

0

-Oppfinnelsen har status patent pending og er merkevarebeskyttet, forteller daglig leder Reidar J. Schiller hos Haetwork.
 
Han sier at det har tatt mer enn seks år og betydelige ressurser å utvikle teknologien, som har stor effektivitet, og som gir mulighet til veksling av energi i de fleste variasjoner.
 
-Fra væske til luft, væske til væske, luft til væske og luft til luft, sier han.
 
Han sier videre at i motsetning til dagens teknologi, som har sin opprinnelse i radiatoren som ble oppfunnet på 1850-tallet, bygges CliWi på fleksible, modulbaserte enheter. Disse utgjør én og samme konstruksjon, som gir en betydelig mer effektiv energioverføring. 
 
-CliWi representerer et nytt kapittel innenfor miljøvennlig varmeveksling. Omfattende tester har gitt resultater på temperaturløft og effektivitet, som vil gi CliWi betydelig konkurransefortrinn sammenlignet med kjente systemer på markedet i dag, mener Schiller, og legger til at systemet gir sparte kostnader for kunden og gjør miljøet til en vinner.
 
Gjennom merkevaren CliWi ønsker HeatWork å tilby markedets mest fleksible og, og cet de kaller geniale vekslersystem. Mulighetene for modulbygging og tilpasning skal ifølge Haetwork være uendelig.
 
-CliWi kan nærmest bygges i den form og størrelse man ønsker eller har behov for. Produktene vil være enkle å håndtere og vedlikeholde. Sammen med høy effekt og lav vekt vil dette gjøre produktene svært brukervennlige, sier Schiller.
 
HeatWork lanserer allerede nå første produktserie basert på CliWi. Det er snakk om varme, kjøling, luft og uttørking i samme system, for blant annet industri- og bygg- og anleggssektoren.
 
-Det er bare fantasien som vil sette grenser for muligheten til produktutvikling med CliWi. Spennende prosjekter innenfor fiskeri, petro og jordbruk er også på gang, forteller han.
 
Han avslutter med å si at CliWi er ikke bare et produkt som gir et solid løft for HeatWorks kunder gjennom mange nye bruksområder hele året. Det er også et stand-alone-produkt som kan veksle energi fra flere andre energikilder.