Kjetil Thuv har begynt i Caverion.

Kjetil Thuv har begynt i Caverion

Kjetil Thuv har begynt som avdelingssjef i prosjektavdelingen til Caverion i Oslo. Thuv kommer fra stillingen som prosjektleder og avdelingsleder hos GK.

0

Det skriver Caverion i en pressemelding.

– Jeg var klar for et steg opp på karrierestigen, og da er Caverion et naturlig valg, de er jo en stor bedrift med ca. 3 000 ansatte fordelt på 50 lokasjoner i Norge, i tillegg er det utrolig spennende at de har alle tekniske fag.

– I vår bransje har du ofte hver din avdeling for f.eks. elektro, rør og ventilasjon, så det er klart det er mer utfordrende når alt er samlet under ett. Men, det er absolutt flest fordeler med at fagene ikke operer individuelt, fordi de fjerner grensesnittet i tekniske totalentrepriser og skaper bedre samarbeid mellom fagene.

Nå ser Thuv frem i mot å lære å kjenne sin nye arbeidsgiver.

– Caverion har et høyt kompetansenivå på alle fag med mange ressurssterke mennesker, og det er utrolig spennende å få være med på laget. Fremover blir det masse erfaringsutvikling, slik at vi sikrer at vi drar i samme retning.

– Nå gleder jeg meg til å bidra til å løfte Caverion videre, og sørge for at vi øker både omsetning, og deretter personell, i Oslo.

Nettopp kjøpt sykkel nummer fire
På fritiden er Thuv er hekta på triatlon, og har nettopp gått til innkjøp av sin fjerde sykkel.

– Bedriftsidretten står sterkt i Caverion, så sammen med mine nye kollegaer skal jeg være med på både birken og grenserittet. Men, selv med tre sykler hadde jeg ikke terrengsykkel fra før, så da måtte jeg kjøpe det for birken.

– Nesodden er så fint at ingen vil flytte
På hjemmebane har nesoddingen samboer og to barn.

– Nesodden er jo så fint at ingen vil flytte derfra. Faktisk bor alle barndomskameratene mine på Nesodden enda, så det er utrolig moro!

Thuv er utdannet ingeniør innen VVS fra høyskolen i Oslo.