Intra tildelt toppremie i Red Dot Award 2015

Den internasjonale medlemsjuryen av Red Dot Award har tildelt Eligo, den nye kjøkkenvasken fra Intra – tittelen Red Dot: Best of the Best for Produkt Design 2015. Juryens dom var at dette var topp kvalitet og banebrytende design.

0

Berøringskontrollen åpner og lukker vaskens avløp, løfter bunnskrapen og åpner vannet til oppvaskmaskinen. En fleksibel vegg lar brukeren bruke en stor kum eller dele den i to separate kummer ved behov. Alt tilbehør har myke berøringsdetaljer for en høy kvalitetsfølelse når den er i bruk.  Skjærebrettet kan brettes på midten for hel eller halv størrelses bruk, og kan også benyttes til å dekke vasken, 

– Det prisvinnende designet vil passe inn og utfylle ethvert kjøkkeninteriør, med sin blanding av myke og harde linjer, diskrete berøringsknapper og dynamiske form.  Eligo var den eneste kjøkkenvasken til å vinne den prestisjetunge prisen, noe som bekrefter at Intra er ledende innen  internasjonal  design og innovasjon, skriver Intra i en pressemelding.

– Med vår innovative kjøkkenvask har Intra bevist sin designfortreffelighet i den viktigste konkurransen for produkt-design, som feirer sitt
60-årsjubileum i år, forteller en stolt salgs- og markedsansvarlig for Intra, Marit Hammer.
– I   2015,  har bare  noen få (1,6%) av  alle oppføringer i konkurransen vunnet  denne ettertraktede prisen.  Eligo stod løpet ut og var den eneste kjøkkenvasken til å vinne den prestisjetunge prisen, noe som bekrefter at  Intra er ledende innen internasjonal design og innovasjon.