Illustrasjonsfoto.

Caverion gjenvalgt som AV-leverandør til Uninett

Caverion Norge er gjenvalgt som en av fire AV-leverandører til 120 utdanningsinstitusjoner i Norge gjennom Uniett AS.

0

Forrige avtaleperiode ga Caverion en omsetning på ca. 150 millioner kroner, og selskapet forventer samme omsetning for den kommende perioden. Avtalen omfatter levering av AV-løsninger til 120 høyskoler og universiteter i Norge, samt vedlikehold av eksisterende løsninger. Caverion har vært en av Unietts fire leverandører de siste fire årene. Dette er en av de største AV-avtalene i landet, og inkluderer alt fra klasserom og seminarrom til auditorier.

– Uninett gjenvalgte Caverion som leverandør for AV-utstyr basert på kvalitet, service og konkurransedyktige priser.Caverion har over 30 års erfaring i planlegging, drift og vedlikehold av audiovisuelle løsninger, som Uniett vil fortsette å dra nytte av, sier Stian Aarstad, Caverions avdelingssjef for AV.

Uninett utvikler og driver det norske nasjonale forskningsnettet, en høykapasitets datanettverk sammenhengende ca 200 norske utdannings- og forskningsinstitusjoner og mer enn 300 000 brukere, samt gi dem tilgang til internasjonale forskernettverk