Thomas Ellingsen begynte hos Vifter og Miljø 1.november

Vifter & Miljø AS har ansatt ny salgsingeniør

Thomas Ellingsen ble ansatt som salgsingeniør i Vifter & Miljø AS den 1. november 2013. Han kommer fra Systemair.AS

0

Thomas har allerede en allsidig bakgrunn innenfor bransjen, med blant annet 4 års erfaring fra feilsøking, service og vedlikehold på gamle og nye ventilasjonsanlegg. Han har de siste 5 år vært ansatt som Salgsingeniør i Systemair AS, hvor han blant annet var markedsansvarlig for leveranser av impulsvifter til parkeringshus. Som en kuriositet nevner vi også at Thomas i tillegg er utdannet bilmekaniker!

Thomas sier han nå ser fram til å jobbe for Vifter & Miljø AS, i et voksende marked, med nye og spennende utfordringer. Han ønsker  derfor alle sine  gamle og nye kunder velkommen til Vifter & Miljø AS, hvor anerkjente produkter, konkurransedyktige priser, teknisk kunnskap og god service er en viktig del av firmaets  filosofi.

Vifter & Miljø AS ble etablert i 1995, og er en ledende aktør innen salg av vifter og luftteknisk utstyr. Selskapet er et heleid norsk firma, og fører blant annet kvalitetsprodukter fra FläktWoods i England, Sodeca i Spania, Vortice i Italia, Ruck Ventilatoren i Tyskland etc.
Produkttilbudet består av markedets største utvalg av alle typer standardvifter og spesialvifter til bolig, bygg, industri, anlegg og offshore/marine – www.vifter.no. Viktige satsningsområder er branngassventilasjon, impulsventilasjon i garasjer samt trykksetting av trapperom og rømningsveier.