Overvåking, kontroll og styring av VVS, energi, belysning…

Schneider Electric med SmartStruxure

0

SmartStruxure er designet for å maksimere bygningens effektivitet, redusere driftskostnadene i hele livssyklusen og gjøre det enkelt å styre alle elektroniske systemer i bygget fra ett sted.

– SmartStruxure-løsningen er en smart investering for dagens behov og morgendagens utfordringer, mener Nariman Fakhraee, leder for Solutions Management i Schneider Electric.

SmartStruxure-løsningen er drevet av StruxureWare Building Operation, programvare som gir integrert overvåking, kontroll og styring av VVS, energi, belysning og andre kritiske systemer i bygningen. Den har et attraktivt og moderne grensesnitt som kan tilpasses den enkelte bruker.

– Den største utfordringen i dagens prosjekter innen SD og automatisering er en enkel, fleksibel, forutsigbar og kostnadseffektiv løsning for integrasjon av tekniske anlegg på tvers av teknologi og kommunikasjonsplattform. SmartStruxure støtter de mest brukte standarder for kommunikasjon innen bygningsautomasjon, nemlig BACnet, LON og Modbus, og har i tillegg støtte for Webservices. Med denne kombinasjonen kan Smartstruxure enkelt brukes for både å løse utfordringer i dagens bygninger, samt å møte integrasjons- og kommunikasjonsbehov i fremtiden. Nøkkelen er åpne og standardiserte kommunikasjonsprotokoller basert på TCP/IP, forklarer Nariman Fakhraee.

SmartStruxure-løsningen bryter ned tradisjonelle informasjonssiloer og leverer integrert bygningsinformasjon, sanntidsdata fra tekniske anlegg, kraftig grafikk og visualisering, oversiktlige rapporter, og mobile applikasjoner – for å sikre at bygninger styres mest mulig effektivt.

– Vi har installert SmartStruxure-løsningen i et par skolekretser, sier Scott Porter, president i Utah-Yamas Controls, en autorisert partner av Schneider Electric.

Artikkelen fortsetter under bildet:

Illustrasjon på skjermbilde ved bruk av SmartStruxure.

– Våre kunder elsker brukergrensesnittet og enkle funksjoner som alarmer, tidsplaner og rapporter. Dra-og-slipp-funksjonen er også et nyttig verktøy som hjelper dem med å visualisere og optimalisere sitt energibruk på tvers av skolekretsene.

– Vi er veldig spente på hva vår SmartStruxure-løsning er i stand til å levere til det brede spekteret av aktører innen byggebransjen, sier Barry Coflan, Senior Vice President for Offer Management i Buildings Business i Schneider Electric.

– Vi kan lett få kontakt med flere systemer som energi, datasentre og prosesskontroll med StruxureWare programvare. Arkitekter og ingeniører kan være trygge på en integrert løsning fra en betrodd partner, og bedriftsledere og byggledere har umiddelbar tilgang til energi- og bærekraftsberegninger, slik at de kan ta bedre beslutninger og kontrollere kostnader.

Mer om hvordan SmartStruxure-løsningene på schneider-electric.com/smartstruxure