Vidar Hoseth, Country Manager i Hafa Norge er klar for å ekspandere ytterligere på det norske markedet.

Hafa ekspanderer og satser offensivt i Norge

Hafa Norge har vært igjennom en endringsprosess når det gjelder organisasjonen og resultatet er en ny sterk organisasjon med økte ressurser.
-Vi er nå på plass i markedet med 4 distriktssjefer og en proff selger, sier Vidar Hoseth, Country Manager i Hafa Norge

0

– I forbindelse med denne prosessen startet vi også opp prosjektet  «Top Of Mind». Prosjektet skal sikre at våre kunder får en profesjonell og god samarbeidspartner i Hafa i alle deler av kjøpsprosessen. Vi fokuserer sterkt på vår egen organisasjon og har gjort endringer i våre rutiner som skal styrke vår posisjon ytterligere, forteller Hoseth videre i en pressemelding.

Det skal innebære: Kortere behandlingstid av alle henvendelser, tilgjengelighet, service/ ettermarked, leveringssikkerhet. profesjonelle medarbeidere i alle roller. 
– Dette er nå gjennomført på alle posisjoner som bearbeider det norske markedet og vi er nå klare for å ta nye markedsandeler i Norge sammen med våre gode samarbeidspartnere.

Hafa sitt overordnede mål er å være den foretrukne samarbeidspartneren på baderom med høy kundefokus som sikrer forbrukerne gode opplevelser fra Norges ledende baderoms leverandør.