Daglig leder av Fagrådet for våtrom (FFV), Lars Gulbrandsen, påpeker at fasitsvarene som kan gi et Olympus Mju Tough våtromskamera som premie, finnes i tekst og bilder på de plakatene som henger på stand nr. D03-10. Verre er det ikke.

Hva kan du om Byggebransjens våtromsnorm?

22.09.09: På Bygg Reis Deg som begynner i dag, vil Fagrådet for våtrom teste publikums kunnskap om Byggebransjens våtromsnorm. Vinneren får et Olympus ”våtromskamera”.

0

Bakgrunnen for undersøkelsen er at hele 75 % av badene i Norge har feil og mangler som kan gjøre at de utvikler seg til marerittbad. Oppskriften på hvordan man unngår at drømmebadet blir til marerittetbadet, er Byggebransjens våtromsnorm (BVN)

På årets Bygg Reis Deg, 22.-27.09, vil Fagrådet for våtrom(FFV) premiere publikums kunnskap om BVN. Riktig svar på 5 spørsmål gir mulighet for å vinne et Olympus Mju Tough, vann- og støtsikkert kompakt digitalkamera – hver dag i de 6 dagene messen er åpen.
– Disse 5 spørsmålene har vi stilt publikum også på andre byggmesser de siste par årene, sier Lars Gulbrandsen, Daglig leder av FFV. – Svarene vi får er verdifulle for oss i arbeidet med markedsføringen av BVN, og i kursingen og sertifiseringen av landets baderomsbyggere i bruken av BVN.

Ikke lovpålagt krav.
– Svarene viser at to tredjedele av publikum på messene tror BVN er et lovpålagt krav om byggemetode og materialvalg. Fagfolk forventes derfor å benytte BVN når de blir spurt om på bygge bad eller våtrom. Men utfordringen er jo at BVN ikke er lovpålagt, men en frivillig norm, som for øvrig feirer 15 år i 2009. Det er nå 730 FFV-sertifiserte våtromsbedrifter i Norge. Etterspørselen etter kursing og eksamen som kan gi anledning til å kalle seg Godkjent våtromsbedrift er stor og økende.

Du kan vinne et våtromskamera!
– Disse 730 Godkjente våtromsbedriftene er de eneste som ikke får anledning til å delta i konkurransen vår på stand nr. D03-10. Alle andre er velkommen til å krysse av på konkurransetalongen, forteller Lars Gulbrandsen. Han understreker at publikum ikke får hjelp til amatørinnsats: De får ikke noen annen hjelp fra oss enn informative brosjyrer og en liste over Godkjente våtromsbedrifter. Men dette er da også i særklasse det beste råd vi kan gi dem! Listen og mye annen nyttig informasjon finnes på www.ffv.no