Ventilinnsatsen er integrert i Thermopanel V4 som representerer et radiatorkonsept fra Purmo som har blitt utviklet for å tilfredsstille høye krav til effektiv logistikk og moderne design. 
 
- Den unike V4-koblingen er skjult i radiatorkroppen uten synlige rør og gir full frihet til å installere radiatoren for bunn- eller sidekobling og med tilbehør kan en  standard radiator ha hele 9 monteringsalternativer, sier Tom Gunnar Bratsberg, salgssjef for Purmo Norge. 

- Thermopanel V4 leveres komplett fra fabrikk, med alt på plass. Radiatoren leveres alltid med integrert FLA ventilinnsats, sideplater og gitter ferdig montert, samt veggkonsoll, lufteskrue og blindplugg i pakken. Alle tilhøredne deler er på et NRF-nummer, sier Bratsberg.

Lyttet til kundene

Han forteller at Purmo har lyttet til kundene, og har videreutviklet Thermopanel V4  med den nye ventilinnsatsen «Flamingo FLA»

Saken fortsetter under bildet:

Tom G. Bratsberg - Rosa skjorte med FLA.jpg
Bildetekst: Tom Gunnar Bratsberg viser frem «Flamingo”»FLA enheten. - Denne ventilen kan forhåndsinnstilles med høy presisjon. FLA-innsatsen har en tydelig måleskala, og stilles inn nøyaktig med verktøy. FLA-innsatsen har beskyttet innstilling og skal forhåndsinnstilles med tilhørende verktøy.

- Kundene har bedt om en innsats som er nøyaktig ved lave vannmengder samtidig som den skal ha et stort arbeidsområde, den skal være støysvak, og at det skal være enkelt å gjøre forrinnstilling. Dette gjør innsattsen til markedets mest nøyaktige og støysvake. Desibel er oppgitt i ventilkarakteristikktabellen i våre datablader, forteller Bratsberg. 

Forekler forinnstillingen

Med dem nye innsatsen følger også en ny nøkkel for forinnstilling. Nå har 4 ulike verktøy blitt samlet til et. 

- Med vannmengde i klartekts og indikator på nøkkel, blir forinnstillngen veldig enkel. Dette gir større trygghet, flexibilitet, nøyaktiget, samt at det sparer masse tid. Dette er markedets mest nøyaktige og støysvake ventilinnsats. 

Bratsberg mener de 9 monteringsalternativene gjør Thermopanel V4 unik.
- Man kan montere under eller på siden, tvilling, midt kobling eller til veggboks bak med fleks fordeler, seriekobling med rett 4 fordeler, om kobling til 1-rørssystem med 1-rørsfordeler, seriekobling i gulv med quattro fordeler, universal rehab kit. 

Saken fortsetter under bildet:

Purmo TP4 med muligheter-1a.jpg
Bildetekst: Thermopanel V4 har unike og høyt anerkjente egenskaper. Den smarte V4-koblingen er sveiset inn og skjult bak radiatorkroppen.Ingen synlige rør og full frihet til å installere radiatoren enten i bunn eller på siden. Ventilinnsatsen FLA er justerbar fra 5-165l/h 

- Men det som er helt unikt er at rett 4 og Quattro fordelerne for seriemontering leveres med avstenging, noe som gjøre det mulig å demontere eller ha service på en seriemontert radiator uten å måtte tappe ned hele anlegget, påpeker Bratsberg.

TP NO.indd
Thermopanel V4 leveres i 3 utførelser:

Kan velge mellom tre profiler

- Standard leveres Thermopanel med profilert front, men Plan- eller Ramo front er uten tvil markedets mest elegante og moderne frontprofiler. I tillegg kan radiatoren leveres i hele 70 forskjellige farger. En håndklestang er å få som ekstrautstyr, sier Bratsberg. 

Thermopanel passer for alle applikasnoner både i nybygg og rehabilltering 
- For å oppretholde standarden EN442 er det viktig at det velges termostater og aktuatorer om er tilpasset produktet, sier Bratsberg. 

Han forteller avslutningsvis at Purmo Group er først ute med å tilby hele radiatorserier i Norge med miljødeklarasjonen EPD.
- Det gir oss en tro på at vi blir en leverandør å regne med fremover som kan tilby produkter med fokus på bærekraft, og redusering av klimaregnskapet